• head_banner_01

Tikar yoga

Katerangan pondok:

Bisa ngalakukeun sagala jinis exersice groud, sit-up, pushups, aerobics, yoga
Bisa ogé dipaké pikeun olahraga outdoor sarta piknik.
Dua facets sadia, élastisitas bener.
Gerakan anu fleksibel sareng nyerep dampak


Rincian produk

Tag produk

Mat yoga busa
Meoshuo nyadiakeun insulasi dampak dénsitas luhur busa pe. Kami nyayogikeun bahan busa pikeun ngadamel tikar yoga anu luar biasa.

Pamakéan:

Bisa ngalakukeun sagala jinis exersice groud, sit-up, pushups, aerobics, yoga
Bisa ogé dipaké pikeun olahraga outdoor sarta piknik.
Dua facets sadia, élastisitas bener.
Gerakan anu fleksibel sareng nyerep dampak

fungsi:

Skidproof
Ngajaga tuur, ramo jeung bagian bady séjén.
Ketebalan: 5mm 8mm 10mm 12mm 18mm
Ukuran: 190cm * 60cm 200cm * 60cm
Warna: sababaraha
Kustomisasi sayogi.

Rincian bahan:
MSI30
MSX30


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami