• head_banner_01

Balukar tatu

Katerangan pondok:

Meishuo pe & pp bahan busa mangrupakeun tipe busa polyolefin. Éta dikaitkeun silang ku iradiasi. Bahan baku nyaéta poliétilén sareng résin polipropilén, anu ramah lingkungan. Henteu aya agén busa kimia dina busa Meishuo ixpe. Janten busa ixpe dianggo dina perawatan médis sareng industri sanitasi.


Rincian produk

Tag produk

Meishuo pe & pp bahan busa mangrupakeun tipe busa polyolefin. Éta dikaitkeun silang ku iradiasi. Bahan baku nyaéta poliétilén sareng résin polipropilén, anu ramah lingkungan. Henteu aya agén busa kimia dina busa Meishuo ixpe. Janten busa ixpe dianggo dina perawatan médis sareng industri sanitasi.

Fitur:

Eco friendly
VOC handap
Fleksibel
Uap perméabilitas
Gampang vakum ngabentuk
Disposable
euweuh bau dahsyat


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami