• head_banner_01

panel panto waterproof

panel panto waterproof

Katerangan pondok:

Bahan: busa poliolefin, busa xpe, busa ixpe, busa poliétilén sareng aluminium foil
Ketebalan: 5mm ~ 20mm
Warna: hideung, pink, kulawu
rubak: 500mm ~ 1600mm
Panjangna: 30m / roll, 50m / roll
Aplikasi: insulasi hateup, insulasi pipa, insulasi témbok, insulasi sora, insulasi pipa minyak, insulasi HVAC


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Bahan: busa poliolefin, busa xpe, busa ixpe, busa poliétilén sareng aluminium foil
Ketebalan: 5mm ~ 20mm
Warna: hideung, pink, kulawu
rubak: 500mm ~ 1600mm
Panjangna: 30m / roll, 50m / roll
Aplikasi: insulasi hateup, insulasi pipa, insulasi témbok, insulasi sora, insulasi pipa minyak, insulasi HVAC
napel diri
kedap sora
insulasi panas
gampang-instalasi
ramah lingkungan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami