• head_banner_01

Tikar ngambang cai

Tikar ngambang cai

Katerangan pondok:

Luar Cai ngambang Mat
Ukuran: 10mm 20mm 40mm
Bahan: busa XPE
Tikar ngambang cai, anu ogé katelah tikar lily, didamel tina bahan busa pe. Aya rupa-rupa ukuran. Anjeun tiasa leumpang, ngaluncat, ngalakukeun yoga, sareng bahkan ngawelah dina waktos ngambang anjeun.
Tikar ngambang didamel tina dua atanapi tilu lapisan busa pe. Mats high-end diwangun ku kelas laut ditutup busa cross-numbu sél.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

Luar Cai ngambang Mat
Ukuran: 10mm 20mm 40mm
Bahan: busa XPE
Tikar ngambang cai, anu ogé katelah tikar lily, didamel tina bahan busa pe. Aya rupa-rupa ukuran. Anjeun tiasa leumpang, ngaluncat, ngalakukeun yoga, sareng bahkan ngawelah dina waktos ngambang anjeun.
Tikar ngambang didamel tina dua atanapi tilu lapisan busa pe. Mats high-end diwangun ku kelas laut ditutup busa cross-numbu sél.

Bahan:
MSX30


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami