• banner

Pita & Sealing

Cross-linked poliétilén busa (bahan kimia cross-linked poliétilén busa, radiasi éléktronik cross-linked bahan poliétilén busa) salaku salah sahiji substrat pita busa, kalawan fungsi rupa-rupa, loba dipaké dina sagala rupa widang, utamana dina barang rumah tangga, asesoris éléktronik. , asesoris mobil, suplai iklan, jsb.