• head_banner_01

Panonpoé

Katerangan pondok:

Nerapkeun busa poliétilén sél katutup crosslinked salaku sun visor gasket pinding bahan lemes pikeun nambahkeun softness sarta pangaruh keusikan, sahingga kasampak kualitas luhur tur canggih, utamana sanggeus laminated kalawan pagawean éksternal. Panonpoé jenis ieu anu dianggo dina otomotif gaduh fungsi panyalindungan kacilakaan kalayan karasa lemes, sareng gaduh kauntungan anu jelas tina stabilitas termal nyerep shock.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Nerapkeun busa poliétilén sél katutup crosslinked salaku sun visor gasket pinding bahan lemes pikeun nambahkeun softness sarta pangaruh keusikan, sahingga kasampak kualitas luhur tur canggih, utamana sanggeus laminated kalawan pagawean éksternal. Panonpoé jenis ieu anu dianggo dina otomotif gaduh fungsi panyalindungan kacilakaan kalayan karasa lemes, sareng gaduh kauntungan anu jelas tina stabilitas termal nyerep shock.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami