• head_banner_01

Strawberry kotak busa lapisan

Strawberry kotak busa lapisan

Katerangan pondok:

IXPE busa dina ketebalan 1mm mangrupa pilihan alus keur pakét buah, nyadiakeun buah hiji cushion lemes sareng ngajaga aranjeunna tina karuksakan salila transportasi. Salian ti éta, lapisan busa warna bodas (sabagian ogé nganggo lapisan busa warna hideung) pikeun misahkeun unggal buah anu dibungkus sacara mandiri pikeun ngirangan gerakan. Kalawan kakuatan tensile alus sarta elongation, busa IXPE bisa ogé vakum kabentuk pikeun cocog strawberries. Naon deui, lapisan busa IXPE ngabantosan anjeun ngajaga kasegaran buah sareng nunjukkeun kaéndahanana.


Rincian produk

Tag produk

IXPE busa dina ketebalan 1mm mangrupa pilihan alus keur pakét buah, nyadiakeun buah hiji cushion lemes sareng ngajaga aranjeunna tina karuksakan salila transportasi. Salian ti éta, lapisan busa warna bodas (sabagian ogé nganggo lapisan busa warna hideung) pikeun misahkeun unggal buah anu dibungkus sacara mandiri pikeun ngirangan gerakan. Kalawan kakuatan tensile alus sarta elongation, busa IXPE bisa ogé vakum kabentuk pikeun cocog strawberries. Naon deui, lapisan busa IXPE ngabantosan anjeun ngajaga kasegaran buah sareng nunjukkeun kaéndahanana.

spésifikasi lapisan busa

● Fbahan oam: busa IXPE bodas / hideung (busa pe crosslinked iradiasi)
● Tkandel: 1 mm
● Déntitas: 65kg / m3
● Ftéhnologi orming: vakum ngabentuk
● Pisuk: 1m lebarex 300 m / roll busa polos pikeun parusahaan pakét

Kauntungan

● Long pamakéan istilah
● Kualitas ultra luhur
● Warna elegan
● Mbijih berehan
● Lemes tur alus cushion

Skenario aplikasi lega

● pakét dusun
● Spakét luhur-pasar
● Fpakét toko ruit


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami