• head_banner_01

Alas olahraga

Katerangan pondok:

Mat olahraga busa
Meoshuo nyadiakeun insulasi dampak dénsitas luhur busa pe. Kami nyayogikeun bahan busa pikeun ngadamel tikar yoga anu luar biasa.


Rincian produk

Tag produk

Mat olahraga busa
Meoshuo nyadiakeun insulasi dampak dénsitas luhur busa pe. Kami nyayogikeun bahan busa pikeun ngadamel tikar yoga anu luar biasa.

Pamakéan:

Bisa ngalakukeun sagala jinis exersice groud, sit-up, pushups, aerobics, yoga
Bisa ogé dipaké pikeun olahraga outdoor sarta piknik.
Dua facets sadia, élastisitas bener.
Gerakan anu fleksibel sareng nyerep dampak

fungsi:

Skidproof
Ngajaga tuur, ramo jeung bagian bady séjén.
Ketebalan: 5mm 8mm 10mm 12mm 18mm
Ukuran: 190cm * 60cm 200cm * 60cm
Warna: sababaraha
Kustomisasi sayogi.
Rincian bahan:
MSX30


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami