• head_banner_01

Olahan FOAM Slitting Foam

Olahan FOAM Slitting Foam

Katerangan pondok:

Urang bisa mantuan Anjeun pikeun ngajawab slitting kurban kalayan bantuan alat canggih urang jeung spesialis ngalaman. Bisi wae, urang ngahususkeun kana slitting kasabaran Cicing tur bakal minuhan sarat anjeun dina unggal program. Entong ragu ngahubungi MEISHUO pikeun produk khusus anjeun sareng kabutuhan slitting.


Rincian produk

Tag produk

Jasa slitting Meishuo nutupan sadaya industri

Urang bisa mantuan Anjeun pikeun ngajawab slitting kurban kalayan bantuan alat canggih urang jeung spesialis ngalaman. Bisi wae, urang ngahususkeun kana slitting kasabaran Cicing tur bakal minuhan sarat anjeun dina unggal program. Entong ragu ngahubungi MEISHUO pikeun produk khusus anjeun sareng kabutuhan slitting.

Kamampuhan Slitting Alus

Di MEISHUO, urang inventory rupa-rupa vast bahan busa populér, kayaning XPE busa, IXPE busa, IXPP busa, busa sél katutup, cross numbu busa, ESD busa, busa anti statik, busa conductive sareng nu sanesna.
XPE busa
busa IXPE
IXPP busa
Palang numbu busa
ESD busa
Busa anti statik
busa konduktif

Jeung sauntuyan suhu unik sarta-kinerja tinggi bahan busa.
Solusi Slitting Busa pikeun Rupa-rupa Industri
Specializing dina bahan busa, kami nyadiakeun format masif, pangaweruh-speed tinggi jeung kamampuhan slitting luar biasa. Sababaraha industri anu paling nyebar di antarana:
Konstruksi & rékayasa
Produk Konsumén
Interior otomotif
Asesoris flooring
Alat Médis
Pabrikan OEM
Industri bungkusan sareng bantal
Pasar Karajinan
Sareng seueur deui

Spesialis kami salawasna siap ngabantosan ningkatkeun utilitas anjeun kalayan kamampuan slitting anu disaluyukeun.

Naha milih MEISHUO pikeun Slitting

Huzhou Meishuo New Material Technology Co., Ltd. komitmen kana pamekaran, produksi sareng penjualan bahan busa poliolefin anu aya hubunganana. Produk utama nyaéta busa IXPP, busa XPE, busa IXPE sareng busa anti statik ESD. Tim Meishuo parantos aub pisan dina industri salami 20 taun. Tim R&D parantos ngumpulkeun tulang tonggong téknis di industri.

Meishuo komitmen kana pamekaran, produksi sareng penjualan bahan busa poliolefin. Sareng dumasar kana bahan busa poliétilén anu hampang (IXPE & XPE), kami investasi dina panalungtikan khusus sareng pamekaran bahan busa polipropilén berkinerja tinggi (IXPP).
Sadaya karyawan Meishuo taat kana nilai nyadiakeun produk kualitas luhur sarta ngalayanan jalma sakuliah dunya.
☆ tolerances slitting husus
☆ ketebalan husus.
☆ Harga agrésif
☆ Turnarounds gancang
☆ Pilihan bungkusan khusus sayogi

Taroskeun Meishuo dinten ieu pikeun terang langkung seueur ngeunaan jasa slitting kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami