• head_banner_01

Shock pad pikeun jukut jieunan

Shock pad pikeun jukut jieunan

Katerangan pondok:

Struktur turf jieunan kalawan shock pad méré mangpaat dibandingkeun widang jukut alam tina segi biaya, usability, kalenturan, jeung kinerja lingkungan jukut jieunan shock pad mangrupakeun produk kimia cross-linked busa polyolefin utamana dirancang salaku underlay shock dina sistem turf jieunan. Ku ngagunakeun ketebalan anu dipilih sareng dénsitas busa crosslinking sacara kimia, bantalan kejut bakal nyayogikeun nyerep kejut anu leres, mumbul bal, sareng daya tahan sareng ngajagi tina tatu ragrag pikeun sagala jinis kagiatan olahraga sapertos tempat kaulinan barudak, golf, hoki. , basement, rugbi, maén bal pikeun atlit.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Pad shock underlayment turf jieunan mangrupakeun turf Pad unggulan pikeun pagelaran widang olahraga luar biasa jeung kaayaan maén konsisten. Pamasangan shock pad kontinyu minuhan standar G-MAX sarta nyadiakeun atenuasi shock konsisten sakuliah 100% lapangan, 100% waktu. Aya henteu gerakan bahan cushioning ka edges, tur euweuh kontak langsung jeung pamaén. Pad shock Meishuo cocog pikeun dianggo pikeun lapangan jero ruangan sareng luar.

Struktur turf jieunan kalawan shock pad méré mangpaat dibandingkeun widang jukut alam tina segi biaya, usability, kalenturan, sarta kinerja lingkungan.

Pad kejut jukut jieunan mangrupikeun produk busa poliolefin anu dikaitkeun sacara kimia sacara khusus dirarancang salaku lapisan guncangan dina sistem turf jieunan.
Ku ngagunakeun ketebalan anu dipilih sareng dénsitas busa crosslinking sacara kimia, bantalan kejut bakal nyayogikeun nyerep kejut anu leres, mumbul bal, sareng daya tahan sareng ngajagi tina tatu ragrag pikeun sagala jinis kagiatan olahraga sapertos tempat kaulinan barudak, golf, hoki. , basement, rugbi, maén bal pikeun atlit.

APLIKASI anu disarankeun

● Nyarankeun make padding perforated pikeun widang outdoor pikeun ngidinan drainase

● Lapang hoki, Maén Bal, Soccer, Lacrosse, Baseball

● Profesional, Collegiate, SMA, Komunitas jeung Club Widang

● Widang multi-tujuan

Keunggulan Shock Pad sebagai berikut:

Pikeun kasalametan sareng kinerja, kasuksésan widang sintétik Anjeun dimimitian UNDER turf nu.

Pad shock underlayment turf Meishuo stabilizes na cushions permukaan maén nyadiakeun atenuasi shock konsisten sakuliah lapangan. Sistim drainase pilihan sarta konstruksi bahan elastomeric mastikeun kinerja sawah gede, durability jeung umur panjang. Sistem shock pad kami mangrupikeun pilihan idéal, langkung aman sareng atanapi henteu nganggo sistem ngeusian granular.

● Nyadiakeun atenuasi shock konsisten

● 100% panyalindungan, 100% waktu

● Teu kawas infill, euweuh leungitna atawa migrasi tina bahan cushioning

● lebar turf-karpét ngajadikeun instalasi gancang

● Dijieun di Cina Daratan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami