• head_banner_01

Shock nyerep busa pikeun turf jieunan

Shock nyerep busa pikeun turf jieunan

Katerangan pondok:

Turf jieunan kalayan busa nyerep shock alus ieu mecenghul dumasar kana paménta pasar. Éta rapih, tiasa dianggo deui, dina ni'mat perlindungan lingkungan, gampang peletakan sareng jaman instalasi anu pondokjeung lianna kauntungan sakumaha di handap.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan

● instalasi Gampang, kusabab beurat hampang sarta penanganan gampang. Ngan hiji poé diperlukeun pikeun ngabéréskeun peletakan widang standar-ukuran

● Waterproof, kusabab struktur busa sél katutup instalasi na / peletakan moal kapangaruhan ku cuaca

● Alus nyerep shock sarta bola rebound, ngajaga kinerja olahraga, Ngaronjat kaamanan sarta softness.

● Tahan ka kapang rot baktéri sarta mildew, éta boga umur panjang pamakéan.

● Desain unik nawarkeun sipat drainase alus teuing, avoids ékspansi termal shrinkage tiis, ngajaga dimensi stabil

● Ukuran bisa ngaropéa nu ngurangan runtah jeung kuli ongkos ka utmost

Good shock anyerep foamKimia Palang-numbu poliétilén Busanyaeta sampurna bahan salaku pad nyerep shock pikeun turf jieunan nu bisa mantuan pikeun nyegah sarta ngurangan tatu sarta traumas. Ieu perméabilitas Uap low jeung buoyancy tinggi digabungkeun jeung lemes, ngarasakeun hipu jeung sipat fisik jeung kimia punjul.

Pad shock pikeun turf jieunan

 

Kapadetan 33/40/50/70kg/m3
Ukuran gulungan Disaluyukeun
Kandel 8mm, 10mm, 12mm
Warna busa hideung, kulawu, biru, héjo atawa lianna
Waktos pangiriman 15 ~ 20 poé
Sertifikasi SGS, IS09001IS014000

Aplikasi

Jukut jieunan kalayan busa nyerep shock idéal pikeun sagala rupa padang rumput hejo outdoor sarta aplikasi lansekap, kayaning palataran komérsial sarta padumukan, klub swasta / tempat luang, pabrik jeung tambang, resorts, binih, sakola Tenis / Lapang Football.

Meishuo nyaéta pabrik sumber nu ngahasilkeun shock Pad, kami bisa produsén biasa héjo jukut jieunan shock Pad pikeun konsumén, produk tiasa di gulungan sarta kalawan atawa tanpa pre-ditinju. Upami anjeun gaduh detil anu teu jelas, penjual kami siap ngabantosan anjeun ngalangkungan e-mail:info@msfoam.com.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami