• head_banner_01

Pita kedap

Katerangan pondok:

Gasket otomotif mangrupikeun segel mékanis anu dianggo pikeun ngeusian celah antara dua elemen pikeun ngeureunkeun bocor anu ogé tiasa muncul dina tahap komprési. Ti asupan nepi ka knalpot, gaskets mobil jeung segel biasana di puseur aksi, imparting positif, segel bébas bocor bagian penting wahana anjeun diperlukeun pikeun ngajalankeun di efisiensi alus. Busa poliétilén sél katutup crosslinked kami tiasa diterapkeun dina gasket otomatis sareng segel pikeun supir harian anjeun pikeun nyegah bising, cai sareng lebu, anu nyayogikeun anjeun rohangan anu sepi sareng bersih nalika linggih dina mobil anjeun. Sél katutup crosslinking pe gaskets busa jeung segel nganggo atawa tanpa lapisan napel, bout dirancang pikeun nyanghareupan nepi ka nyerep shock immoderate pikeun ditempatkeun ogé.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Gasket otomotif mangrupikeun segel mékanis anu dianggo pikeun ngeusian celah antara dua elemen pikeun ngeureunkeun bocor anu ogé tiasa muncul dina tahap komprési. Ti asupan nepi ka knalpot, gaskets mobil jeung segel biasana di puseur aksi, imparting positif, segel bébas bocor bagian penting wahana anjeun diperlukeun pikeun ngajalankeun di efisiensi alus. Busa poliétilén sél katutup crosslinked kami tiasa diterapkeun dina gasket otomatis sareng segel pikeun supir harian anjeun pikeun nyegah bising, cai sareng lebu, anu nyayogikeun anjeun rohangan anu sepi sareng bersih nalika linggih dina mobil anjeun. Sél katutup crosslinking pe gaskets busa jeung segel nganggo atawa tanpa lapisan napel, bout dirancang pikeun nyanghareupan nepi ka nyerep shock immoderate pikeun ditempatkeun ogé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami