• head_banner_01

Insulasi hateup

Insulasi hateup

Katerangan pondok:

The insulasi pikeun hateup logam nyadiakeun pilihan gede pikeun noise curah hujan sanggeus nempatkeun Meishuo liner busa, jadi jalma bisa kabur ti gangguan ti hujan muterna dina hateup logam. Sagedengeun ti eta, salaku busa sél katutup crosslinked boga kinerja alus teuing dina kontrol Geter, résistansi Uap jeung insulasi panas nalika eta dijieun aluminium foil.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Insulasi Hateup nyaéta busa Meishuo anu dilaminasi ku foil aluminium sisi tunggal atanapi dua sisi pikeun hateup logam handapeun dek / handapeun insulasi hateup. Insulasi hateup busa crosslinked kami tiasa dianggo pikeun pabrik industri, hateup komersil sareng hateup gudang, sareng tiasa cocog sareng sababaraha industri sacara global. Insulasi reflektif tiasa meungpeuk sabagian ageung panas radian anu ditampi ku struktur.

insulasi busa reflektif bisa meta salaku panghalang radiant sarta ngagambarkeun / meungpeuk 95% panas. Di lokasi anu panas panonpoé anu luhur, ieu ngajantenkeun produk anu idéal sabab ngirangan kabutuhan AC atanapi nurunkeun tingkat panggunaanana sahingga ngahémat sumber modal anu ageung.

Ngajagi tenaga kerja anjeun tina kaayaan pemanasan éksternal ayeuna langkung gampang tibatan kantos. Insulasi hateup Meishuo henteu ngan ukur ngirangan kabutuhan unit AC di gudang, sahingga ngahemat modal tapi ogé ngirangan gain panas éksternal sacara substansial sahingga janten mitra bisnis anu pangsaéna. Résistansi termal anu saé sareng kamampuan pikeun ngawatesan panyebaran Uap nyababkeun umur panjang struktur sareng ngajagi kendaraan tina karusakan tina kaayaan cuaca anu parah.

Naon deui, insulasi pikeun hateup logam nyadiakeun pilihan gede pikeun noise curah hujan sanggeus nempatkeun Meishuo liner busa, jadi jalma bisa kabur ti sebaran ti hujan muterna dina hateup logam. Sagedengeun ti eta, salaku busa sél katutup crosslinked boga kinerja alus teuing dina kontrol Geter, résistansi Uap, sarta insulasi panas lamun dijieun aluminium foil.

Numutkeun sarat husus anjeun, kami bisa ngaropea beungeut pikeun sagala rupa tungtutan, kayaning hiji sisi aluminium foil, dua sisi aluminium foil, sarta hiji sisi aluminium foil ditambah napel sisi séjén. Sajaba ti éta, ketebalan ogé pindah ti 5mm ka 10mm atawa leuwih kandel, mangga inquire kami ku e-mail: info@msfoam.com pikeun leuwih rinci. Kami resep ngajawab anjeun langkung patarosan hiji-hiji dumasar kana sadaya pangalaman urang. panalungtikan anjeun diharepkeun tulus.

Kaunggulan

● kelas seuneu jeung émisi haseup

● Zero uap cai perméabilitas jeung laju nyerep cai low

● efisiensi termal alus teuing

● busa ramah lingkungan

● Hemat ongkos


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami