• head_banner_01

Insulasi Reflektif pikeun hateup sareng témbok

Insulasi Reflektif pikeun hateup sareng témbok

Katerangan pondok:

Meishuo Reflect Foam Insulation nyaéta sél katutup, inti busa anu dipatalikeun antara laminate aluminium foil anu dikuatkeun ku tugas beurat tambahan. Inti busa mangrupikeun produk busa kualitas luhur anu cocog pikeun dianggo dina hateup, témbok sareng aplikasi lantai.

Éta ngirangan dugi ka 97% panas sinar panonpoé, ngaminimalkeun résiko kondensasi sareng ngalaksanakeun salaku panghalang cai sareng uap anu efektif nalika dipasang leres.

Multiguna inti busa ngawengku tumpang tindihna 15cm sapanjang hiji sisi sisi pikeun maksimalkeun pungsi sinyalna, ngaleutikan wastage sarta ngidinan pikeun panyalindungan ujung disegel pikeun ngaronjatkeun estetika dina aplikasi kakeunaan.

Lapisan anti sorotan diterapkeun dina hiji sisi produk pikeun ngirangan tingkat sorotan anu dialaman nalika dipasang.


Rincian produk

Tag produk

Pangwangunan Produk

Meishuo Reflect Foam Insulasi dijieunna tina aluminium foil laminated kalawan reflectivity of 95% jeung emissivity of 0,05 ka hiji sisi jeung 97% reflectivity jeung emissivity of 0,03 ka séjén, nu luyu jeung ASTM Standar E84. Inti diwangun ku 8.7. 6,5 sareng 4 mm busa XLPE sél-tutup anu dikaitkeun sacara kimiawi.

MEISHUO FOAM ngagunakeun Téknologi Laminating Canggih pikeun napel polimér tetep norak pikeun période anu teu katangtu sareng nyayogikeun résistansi anu langkung saé pikeun panas, seuneu sareng delaminasi.

nilai Sunda pikeun aplikasi has: Meishuo ngeunteung Foam insulasi anu patepung ku ngajaga bahan R-nilai standar wangunan. lamun eta dilebetkeun kana sistem konstruksi has, kaasup Metal hateup unventilated, Metal hateup ventilated, Metal hateup unventilated, Genténg hateup unventilated, kantor komérsial hateup, Gudang héd hateup, Steel Stud dipiguraan Wall, kinerja termal alus bisa dihontal.

Pamasangan sareng kaayaan lingkungan maénkeun peran utama dina kontribusi produk kana total sistem nilai-R.

Kaunggulan

●Highly éféktif dina dampening noise.
●Serat-haratis jeung non-allergenic.
●Tahan cai tahan seuneu.
●Tahan korosi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami