• banner

Diprosés Foam

bubuka: Alatan aplikasi béda jeung sarat ti konsumén, busa bakal salajengna diolah sangkan eta leuwih merenah ngagunakeun, kayaning lamination nambahan ketebalan nu busa hiji-lapisan teu bisa ngahontal; Lem on deui pikeun genah kana napel dina bahan béda; Slitting kirang lebar ti lebar lega pikeun cocog ukuran lantai; embosse pola pikeun ngaronjatkeun kaéndahan beungeut jeung gesekan.