• head_banner_01

Polipropilén busa akustik Lantai underlayment

Polipropilén busa akustik Lantai underlayment

Katerangan pondok:

Busa Meishuo IXPP (ogé namina busa XLPP) tiasa janten lapisan baseuh Akustik anu unggul. barrier pikeun dipaké dina aplikasi flooring padumukan jeung bisnis. Salaku bagian tina séri Premium urang, IXPP akustik Lantai underlay dijieun ku Meishuo éta pilihan idéal pikeun sakabéh laminate, dirancang jeung pamasangan flooring hardwood padet. IXPP akustik Lantai underlay dijieun Meishuo lengkep ieu garapan dina instalasi ngambang., nu teu boga segel timer sealing lip & sistem tape. Tapi installers tiasa make tape sorangan pikeun mantuan ngalereskeun handapeun lantai.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi produk

Ukuran baku pikeun konsumén pabrik
Bahan Busa IXPP (Sél Tertutup, busa polipropilén)
Kandel 2 mm
Lebar 1m, 1,1m
Panjangna 300m / gilinding
Usage Akustik Underlayment Moisture Barrier pikeun pamakéan dina aplikasi flooring padumukan jeung komérsial

Tinjauan produk

1) Kinerja akustik: IIC: 74 (ASTM E 492 / ASTM E 989), STC: 73 (ASTM E 90), ▲IIC: 25 (ASTM E 2179)
● Pinunjul ngaliwatan lanté sarta panyalindungan noise dampak.
● Ngalangkungan sarat pikeun Kode Gedong Seragam.

2) Perlindungan Uap
● Closed-Cell XLPP Core nyiptakeun panghalang Uap.
● Taya pilem tambahan diperlukeun.
● ngaleuwihan standar industri.

3) kanyamanan lanté
● Ngaronjatkeun R-Nilai sistem flooring Anjeun.
● Cocog jeung pamakéan kalawan flooring panas radiant.
● Mantuan nyadiakeun permukaan leumpang nyaman.

4) lanté kakuatan & durability
● Kakuatan komprési anu luar biasa pikeun nangtayungan sistem ngonci lantai anjeun.
● Ngabantosan ngaleungitkeun imperfections subfloor minor.

5) RAHMAH LINGKUNGAN
● VOCs handap wates quantifiable sakumaha per CA 01350.
● kapang jeung mildew tahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami