• head_banner_01

Insulasi pipa

Insulasi pipa

Katerangan pondok:

Busa poliétilén crosslinked kalawan foil bertulang nyanghareup pikeun baja, palastik jeung pipa tambaga boga kinerja premium di insulasi sabab nawarkeun waragad pamasangan handap nalika eta geus ngawangun sateuacanna, sarta tabungan énergi maksimum nalika kirang énergi leungit. Meishuo busa bisa nyadiakeun duanana kimia crosslinked na irradiated crosslinked busa polyolefin pikeun insulasi tube.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Busa poliétilén crosslinked kalawan foil bertulang nyanghareup pikeun baja, palastik jeung pipa tambaga boga kinerja premium di insulasi sabab nawarkeun waragad pamasangan handap nalika eta geus ngawangun sateuacanna, sarta tabungan énergi maksimum nalika kirang énergi leungit. Meishuo busa bisa nyadiakeun duanana kimia crosslinked na irradiated crosslinked busa polyolefin pikeun insulasi tube.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami