• head_banner_01

Mat luar

Katerangan pondok:

Bisa ngalakukeun sagala jinis exersice groud, sit-up, pushups, aerobics, yoga
Bisa ogé dipaké pikeun olahraga outdoor sarta piknik.
Dua facets sadia, élastisitas bener.
Gerakan anu fleksibel sareng nyerep dampak


Rincian produk

Tag produk

Anti leueur kémping mat

Fokus dina mat busa gaya hirup outdoor pikeun konsumén urang, jenis ieu kémping mat jeung dua sisi pilem anti gesekan mangrupa pilihan pangalusna anjeun pikeun pamakéan indoor na outdoor sarta anti leueur kémping mat ieu idéal pikeun kémping, hiking, climbing. , piknik, jeung kagiatan outdoor sarta indoor lianna kalayan merlukeun gesekan kuat.

Meoshuo nyadiakeun insulasi dampak dénsitas luhur busa pe. Urang nyadiakeun bahan busa pikeun nyieun luar biasa Mats kémping, nu bisa jadi mat keur sare dina, panyalindungan tina batu jeung kokotor, bisa dipaké salaku korsi leutik dina bentuk narilep lamun di leuweung, linggih di sabudeureun seuneu, atawa sarupa.

Éta tiasa dianggo pikeun latihan lantai, manjang, atanapi ngagolér, tiasa dianggo salaku kasur saré atanapi bahkan mat latihan pikeun kelas yoga, sareng jalma tiasa ngagulung, sareng bungkusna pageuh.

Nalika anjeun ogé tiasa calik dina éta nalika dibuka lengkep salaku mat yoga. Busa IXPE mangrupikeun bahan busa inti anu didamel ku busa sapertos kitu, janten mat kémping ieu lemes. Anjeun bakal ngarasa pisan nyaman mun anjeun ngagolér dina mat.

 

fungsi:

● mémbran pilem isolates tina kalembaban taneuh, sahingga saré dina taneuh leuwih nyaman jeung haneut.
● gerakan fléksibel tur nyerep dampak
● Skidproof
● Nangtayungan tuur, ramo jeung bagian awak lianna.
● Kandel: 5mm 8mm 10mm 12mm 18mm
● Ukuran: 190cm * 60cm 200cm * 60cm
● Warna: sababaraha
● Kustomisasi geus sadia.
● Rincian bahan: MSI30 atanapi MSX30


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami