• head_banner_01

Panutup pipa minyak

Panutup pipa minyak

Katerangan pondok:

Crosslinking busa sél katutup mangrupa bahan idéal pikeun pipa suplai cai ngawengku, sarta eta bisa gampang motong nutupan sagala pipa exterior kakeunaan. Léngkah ieu ngabantosan ngainsulkeun pipa sareng ngajagi aranjeunna tina hawa usum tiris anu parah, sareng sacara efektif ngahindarkeun cai iced teras meungpeuk pipa parah. Pikeun ngajaga panutup busa di tempatna, bungkus pita saluran di sabudeureun panutupna asa.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Crosslinking busa sél katutup mangrupa bahan idéal pikeun pipa suplai cai ngawengku, sarta eta bisa gampang motong nutupan sagala pipa exterior kakeunaan. Léngkah ieu ngabantosan ngainsulkeun pipa sareng ngajagi aranjeunna tina hawa usum tiris anu parah, sareng sacara efektif ngahindarkeun cai iced teras meungpeuk pipa parah. Pikeun ngajaga panutup busa di tempatna, bungkus pita saluran di sabudeureun panutupna asa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami