• head_banner_01

Warta Industri

  • Working Principle of foil insulation foam

    Prinsip kerja busa insulasi foil

    Panas nyaéta énergi, ngirimkeun ku tilu cara, konduksi, konvéksi, radiasi.Ngaliwatan suhu luhur pikeun mindahkeun suhu low, sarta pamustunganana ngahontal kasaimbangan dinamis suhu rata.Konduksi: Hawa mangrupakeun konduktor goréng konduksi panas.Lapisan hawa mangrupikeun bahan anu pangsaéna ...
    Maca deui
  • What is Irradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam)

    Naon Dupi Iradiated Crosslinking Polypropylene Foam (IXPP Foam)

    Kaunggulan teknis tina irradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam) Irradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam) produk geus narik loba perhatian alatan stabilitas termal alus maranéhanana (suhu maksimum nepi ka 130 ℃) jeung stabilitas ukuran p...
    Maca deui
  • MEISHUO ESD foam

    MEISHUO ESD busa

    1. Beda antara busa ESD anti statik jeung conductive ESD busa IXPE conductive / busa anti statik: produk ieu extruded poliétilén atawa poliétilén dirobah sarta filler conductive jeung agén antistatic.Saatos crosslinking radiasi sareng busa suhu luhur, busa konduktif / anti statik ...
    Maca deui
  • What is IIC and STC rate for flooring system?

    Naon laju IIC sareng STC pikeun sistem lantai?

    Produk insulasi sora, sapertos underlayment, biasana dianggo di apartemen, rumah sakit, sakola, hotél, gedong kantor sareng palanggan anu hoyong lantai anu langkung tenang.Bahan insulasi sora pikeun insulasi sora dampak dirancang pikeun nyerep sareng ngirangan sora anu dibangkitkeun ku léngkah-léngkah, ...
    Maca deui
  • Standards for Flammability of automotive interior materials- FMVSS 302 VS GB 8410

    Standar pikeun kaduruk bahan interior otomotif- FMVSS 302 VS GB 8410

    GB 8410: Flammability bahan interior otomotif 1) Lingkup GB 8410 mangrupikeun standar Cina anu netepkeun syarat téknis sareng metode uji pikeun kabakaran horizontal bahan interior otomotif.Éta manglaku ka penilaian bahan interior otomotif.Salaku mobil ...
    Maca deui
  • FAQ about ASTM E84

    FAQ ngeunaan ASTM E84

    ASTM E 84: Métode tés standar pikeun ciri kaduruk permukaan bahan wangunan Tujuan tina uji ASTM E84 nyaéta pikeun niténan seuneu sumebar sareng conto pikeun nangtukeun paripolah ngaduruk relatif bahan na.Ngaliwatan uji E84, duanana Flame Spread Index (FSI) a...
    Maca deui
  • What is thermal conductivity?

    Naon konduktivitas termal?

    Naon konduktivitas termal?Konduktivitas termal nujul kana kamampuan bahan anu dipasihkeun pikeun ngalaksanakeun / mindahkeun panas.Umumna dilambangkeun ku lambang 'k' tapi bisa ogé dilambangkeun ku 'λ' jeung 'κ'.Kabalikan tina kuantitas ieu katelah résistivitas termal.Bahan kalayan kontén termal anu luhur ...
    Maca deui
  • R-value for construction application

    R-nilai pikeun aplikasi konstruksi

    R-nilai pikeun aplikasi konstruksi The Right Insulation…..ningkatkeun efisiensi énergi wangunan, ngaronjatkeun kaséhatan sarta well-mahluk sarta ngurangan émisi gas rumah kaca sarta nyadiakeun leuwih ti saukur efisiensi wangunan Mangpaat lingkungan: • wangunan akun pikeun leuwih 20% tina émisi GRK.• ...
    Maca deui
  • Shock pad underlay for artificial grass

    Shock pad underlay pikeun jukut jieunan

    Underlays busa shock Pad mindeng dipaké dina instalasi turf jieunan pikeun sababaraha alesan.Aranjeunna nyadiakeun ngarasakeun lemes underfoot tur mantuan pikeun cushion dampak lalampahan tur ragrag.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun pad shoch jukut buatan anu pangsaéna!Urang ogé nyadiakeun hidayah profésional.Inst...
    Maca deui
  • Ngartos Transfer Panas Radiant sareng Rintangan Panas Radiant

    Panonpoé mangrupikeun sumber panas anu paling hébat sareng urang salawasna dina perang pikeun ngontrol panas éta di bumi urang.Panas anu urang alami tina panonpoé diwangun ku bagian anu béda-béda panas ultraviolet panas cahaya katingali sareng panas infra red.Nalika anjeun kaluar dina panonpoé panas, anjeun ngarasa éta 3% tina ultrav...
    Maca deui
  • How does insulation work?

    Kumaha insulasi dianggo?

    (Kadali aliran panas.) insulasi termal dirancang pikeun ngawatesan sarta nolak mindahkeun panas via tilu mékanisme.1) Konduksi Konduksi nyaeta kumaha panas ngalir sapanjang atawa ngaliwatan hiji bahan ku cara éféktif dialirkeun sapanjang ti hiji molekul ka sejen.Éta tiasa lumangsung dina gas, cair atanapi padet ...
    Maca deui
  • Roof insulation

    Insulasi hateup

    Busa insulasi termal (busa laminated aluminium foil) katutupan sacara profésional dina hateupna, anu ngagaduhan pangaruh insulasi termal (perlindungan radiasi) anu signifikan, pencegahan bocor sareng insulasi sora.Entong ngantepkeun panonpoé, sinar ultraviolét sareng asam hujan ngarusak hateupna, supados hateup anjeun henteu ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2