• head_banner_01

Naon anu dijieunna tina busa XPE? Sareng prosésna?

Busa XPE mangrupikeun jinis busa poliétilén anu dihubungkeun sacara kimiawi. Kusabab busa XPE ngagaduhan struktur sél tertutup anu disebut busa mandiri, janten Meishuo gaduh téknik ieu pikeun ngahasilkeun ku prosés ieu:

Step 1: Masterbatch

bahan baku béda kayaning séréal pe, agén foaming, agén warna (nyangka pikeun warna alam), atawa retardant seuneu (lamun diperlukeun) dicampur rupa dina persentase ditangtoskeun jeung pemanasan dina mixer internal.

Step 2: Masterbatch lambar sanggeus Tonjolan

Saatos pergaulan internal, masterbatch bakal extruded ku extruder strew tunggal pikeun ngadalikeun ketebalan jeung lebar sakumaha dirancang.

Step 3: Foaming

Lambaran Masterbatch dina ketebalan anu saé saatos prosés ékstrusi, téknik bakal busa dina suhu set dina oven horisontal. (Meishuo gaduh 2 oven horizontal dugi ka Séptémber 2021)

Step 4: Dina-waktos testing

Kualitas kedah diuji dina waktos sateuacan produk réngsé dikonfirmasi. Meishuo gaduh instruksi tés standar pikeun pagawé sareng tanaga kualitas. Unggal hasil tés bakal ditandaan sacara jelas pikeun diajukeun.

Step 5: Bungkusan jeung panyiri

Lamun diménsi sarta kualitas minuhan sarat urutan customer urang, busa bakal packing dina panjangna tetep, sarta jadi dipak dina kantong pe. Saatos panyiri, bérés busa XPE bakal dirékam ka gudang.  

Steuk 6: Lamun laminasi ku multilayers diperlukeun, prosés pos kayaning lamination pemanasan atawa motong cadar bakal dipigawé, sarta hambalan 4 & 5 bakal redone.

Meishuo ngajamin konsumén tiasa nyugemakeun produk busa XPE kami, sareng kami ngabales anjeun dina 24 jam upami anjeun ngagaduhan keluhan ngeunaan produk kami. Anjeun tiasa ngahubungan kami via:info@msfoam.com.

Pencét Ieuh  pikeun ningali produk busa XPE kami.

process


waktos pos: Sep-28-2021