• head_banner_01

Naon Dupi Iradiated Crosslinking Polypropylene Foam (IXPP Foam)

Kauntungan teknis busa polipropilén silang iradiasi (busa IXPP)

Iradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam) produk geus narik loba perhatian alatan stabilitas termal alus maranéhanana (suhu maksimum nepi ka 130 ℃) jeung stabilitas ukuran produk dina suhu luhur, kateguhan luhur, kakuatan tensile jeung kakuatan dampak, surfaces cocog jeung patuh. , adaptability gelombang mikro alus teuing jeung perlindungan lingkungan. Éta tiasa seueur dianggo dina seueur widang sapertos bahan bungkusan, bahan insulasi termal sareng industri otomotif.

1125 (1)

Aplikasi utama busa polipropilén silang iradiasi (busa IXPP)

1. Bahan bungkusan

The thermally kabentuk wadahna bungkusan dahareun jeung radiasi crosslinking busa polipropilén boga résistansi panas tinggi nepi ka 130 darajat Celsius (jeung foaming PS téh ukur 80 darajat Celsius), sarta tahan ka cai nu ngagolak, stabilitas suhu luhur jeung ngarasakeun permukaan nyaman. Éta mangrupikeun oven microwave idéal sareng bahan bungkusan tuangeun gelombang mikro. Mangkuk anu dibentuk panas, piring sareng bahan bungkusan gaduh kakuatan dampak anu cukup luhur dina suhu anu handap, tiasa dianggo dina kaayaan anu langkung tiis, sareng karasa lemes.

Iradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam) mangrupa bahan idéal pikeun bungkusan pribadi komputer, kaméra, glassware, instrumen precision, artikel high-grade jeung artikel rapuh.

2. Bahan insulasi termal

Konduktivitas termal busa polipropilén anu dihubungkeun silang radiasi (busa IXPP) langkung handap tibatan busa PE (poliétilén), sareng insulasi termalna langkung saé. Éta tiasa tahan suhu luhur 120 darajat Celsius. Ieu mangrupikeun bahan insulasi termal anu paling maju, anu tiasa dianggo pikeun ngadamel bahan insulasi termal anu dianggo dina langkung ti 100 ℃. Geus loba dipaké di mancanagara dina bahan insulasi panas 90 ~ 120 ℃ pamawa panas sirkulasi batré, bahan siling mobil, mesin jeung bahan insulasi panas awak mobil, jsb Radiasi crosslinking busa polipropilén jeung lalawanan panas alus ogé bisa dipaké salaku insulasi termal. bahan pikeun pipelines pétrokimia, bukti katirisan sarta sleeves insulating pikeun pipa cai ketok, sarta bahan insulasi termal pikeun tanaga surya pipa cai panas, imah pemanasan sarta bak gudang.

Kalayan popularitas sistem pemanasan surya salajengna, busa polipropilén panyambung radiasi diperkirakeun diterapkeun langkung lega.

 3. Otomatismotif interiors

1125 (3)

Radiasi crosslinking busa polipropilén boga ciri nyerep dampak tinggi, resilience alus sarta lalawanan panas tinggi. Éta parantos janten bahan pengganti anu dipikaresep dina industri otomotif. Geus beuki dilarapkeun dina bahan hiasan interior otomotif, sarta bisa diolah jadi bahan rojongan karpét, papan shading, papan insulasi sora, rak bagasi, bagian hiasan interior, koper jeung saterusna.

Dina raraga ngahemat konsumsi énergi, mobil modern merlukeun pikeun ngurangan massa. Ieu undoubtedly arah ngembangkeun dina mangsa nu bakal datang pikeun ngaganti bahan séjén kalawan leuwih plastik. Busa polipropilén panyambung radiasi tiasa ngaringankeun komponén mobil. Kalayan tren ngembangkeun beurat hampang sareng hemat energi mobil modéren, aplikasi busa polipropilén panyambung radiasi dina industri otomotif bakal langkung seueur. Pangembangan sareng pamekaran produk-produk berkinerja tinggi bakal narik perhatian langkung ti pabrik sareng peneliti. Radiasi crosslinking busa polipropilén diperkirakeun terus tumuwuh steadily.

4. Underlayment lantai

Underlayment busa IXPP mangrupakeun jenis underlayment akustik & panghalang Uap pikeun pamakéan dina aplikasi flooring padumukan jeung komérsial. Salaku bagian tina séri maju urang, IXPP busa underlay mangrupa pilihan alus teuing pikeun paling Laminate, direkayasa jeung pamasangan flooring hardwood padet.

1125 (2)

waktos pos: Nov-25-2021