• head_banner_01

Standar pikeun kaduruk bahan interior otomotif- FMVSS 302 VS GB 8410

1

GB 8410: Mudah kaduruk bahan interior otomotif

1) Lingkup

GB 8410 mangrupikeun jinis standar Cina netepkeun syarat téknis sareng metode tés pikeun kabakaran horisontal bahan interior otomotif. Éta manglaku ka penilaian bahan interior otomotif.

Kusabab bagian interior otomotif (posisi, tata perenah sareng kaayaan aplikasi bagian, sumber ignition, jsb.) béda pisan tina kaayaan tés anu dieusian dina GB 8410 ieu, Standar ieu henteu dilarapkeun kana penilaian sadaya kabakaran saleresna bahan interior otomotif. .

2) Kaayaan Test

kaayaan sarat
Pra-Ngolah Suhu (23±2) ℃
RH (50±5)%
Lilana 24h~168h

3) Syarat Test

The flammability bahan interior kudu minuhan sarat teknis handap:

Laju ngaduruk nyaéta ≤ 100 mm / mnt.

15 detik engké, nangtukeun naha seuneu dina sampel kaluar atawa iraha waktuna kaluar, jarak kaduruk sampel, sarta waktu dipaké pikeun ngaduruk jarak ieu.

 

FMVSS 302Kaduruk bahan anu dianggo dina kompartemen pangeusi kendaraan bermotor

1) Sngungkulan

FMVSS 302 mangrupikeun jinis standar Amérika, anu netepkeun syarat résistansi kaduruk pikeun bahan anu dianggo dina kompartemen pangeusi kendaraan bermotor.

FMVSS 302 manglaku ka mobil panumpang, kandaraan panumpang multiguna, treuk, sareng beus.

Tujuan standar ieu nyaéta pikeun ngirangan maotna sareng tatu pikeun panumpang kendaraan bermotor anu disababkeun ku kahuruan kendaraan, khususna anu asalna di jero kendaraan tina sumber sapertos patandingan atanapi roko.

Tés dilaksanakeun dina kabinét logam pikeun ngajagi spésimén tés tina draf. Pedalaman kabinét panjangna 381mm, jerona 203mm, sareng luhurna 356mm. Mibanda jandela observasi kaca di hareup, lawang closable pikeun ngidinan panempatan wadah specimen, sarta liang pikeun nampung tubing pikeun burner gas.

2) Kaayaan Test

Kaayaan sarat
 Pra-Ngolah Suhu    70°F(21℃)
RH    50%
Lilana    24 jam

3) TEst sarat

 

1.Materials teu kudu kaduruk, atawa ngirimkeun hareup seuneu sakuliah beungeut na, dina laju leuwih ti 102mm / mnt

2. Lamun bahan eureun ngaduruk saméméh geus dibeuleum pikeun 60 detik ti mimiti timing, sarta teu kaduruk leuwih ti 51mm ti titik dimana timing dimimitian, éta bakal dianggap minuhan sarat kaduruk-rate standar.

4) Sampel Diperlukeun

102mm * 356mm * ketebalan (<13mm) * 5pcs

Meishuo utamana ngahasilkeun crosslinked busa pe pikeun interior otomotif, bahan busa lulus GB 8410 & FMVSS 302. Upami anjeun mibanda patalékan salajengna ngeunaan kami atawa minat produk urang, wilujeng sumping ka inquire kami via info@msfoam.com.

Pencét Ieuh pikeun terang produk Meishuo anu dianggo dina interior Otomotif.


waktos pos: Nov-02-2021