• head_banner_01

FAQ ngeunaan ASTM E84

ASTM

ASTM E 84: Métode tés standar pikeun ciri ngaduruk permukaan bahan wangunan

Tujuan tina uji ASTM E84 nyaéta pikeun niténan panyebaran seuneu sareng conto pikeun nangtukeun paripolah ngaduruk relatif bahanna. Ngaliwatan uji E84, duanana tehIndéks Sumebarna Seuneu (FSI) jeung Indéks Ngembangkeun Haseup (SDI) dilaporkeun pikeun sampel dibikeun. FSI nyaéta pangukuran pikeun laju laju seuneu nyabrang dina beungeut jero wangunan, sedengkeun SDI ngukur jumlah haseup anu dileupaskeun tina sampel nalika kaduruk.

1. Iraha tés E84 diperyogikeun?

Kode Gedong Internasional 2006 (IBC) netepkeun yén "témbok interior sareng siling bérés kedah digolongkeun saluyu sareng ASTM E84." Salaku tambahan, Badan Perlindungan Seuneu Nasional (NFPA) 101® Life Safety Code® meryogikeun yén "Tembok interior atanapi siling finish anu diperyogikeun di tempat sanés dina Kode ieu nyaéta Kelas A, Kelas B, atanapi Kelas C kedah digolongkeun dumasar kana hasil tés tina NFPA 255, ASTM E-84, atanapi UL 723.

2. Kumaha test ASTM E84 beroperasi?

Tes ASTM E84 dilakukeun ku cara nempatkeun a 24 "lega x 24' sampel panjang kana Torowongan Steiner(tingali pedaran Steiner Torowongan handap), wherein test diadministrasi ngaliwatan pamakéan dua burner nu nyadiakeun 89kW énergi. Salila tés, conto dipasang dina siling handapeun tutup anu tiasa dicabut, sareng draf paksa disayogikeun supados gerakan hawa sareng produk durukan dina torowongan, sareng sistem knalpot / scrubber. Kamajuan seuneu lajeng diawaskeun ngaliwatan viewports dina hiji sisi aparatur sarta dirékam, kalawan software ngitung rupa titik data pikeun nurunkeun FSI jeung SDI. Haseup dikembangkeun ogé diukur ngaliwatan dénsitas optik méteran obscuration cahaya. Perlu dicatet yén pangukuran 'bahan bakar nyumbang' henteu dianggo deui.

3. Naon téh Torowongan Steiner?

Diwangun ku Albert Steiner dina taun 1940-an, Steiner Tunnel mangrupikeun kotak baja anu dijejeran di sisi sareng lantai kalayan bata seuneu sareng gaduh tutup anu tiasa dicabut. Torowongan ngandung 12-in. chamber seuneu tinggi kalawan dua burners dina hiji tungtung nyadiakeun 89kW énergi. Torowongan Steiner diadopsi salaku Standar ASTM di 1950 sareng dibéré sebutan E84.

4. Uji Torowongan ASTM E84 Steiner (Uji Nyebarkeun Seuneu)

Tés torowongan nyaéta pikeun nguji ciri kaduruk permukaan bahan, asbés sareng lapis ek beureum anu teu dirawat dibandingkeun. 0 tingkat lapis asbés, 100 tingkat pikeun lantai ek beureum anu teu dirawat. Dina tés ieu, haseup anu dihasilkeun nalika durukan ogé diukur, sareng dibagi kana kelas anu sami. Tingkat ieu dina 10 menit di awal ditangtukeun. Nanging, bédana dilapis ku seuneu, spésifikasi wangunan pikeun manjangkeun waktos uji tina 10 menit dugi ka 30 menit, panyebaran seuneu burner henteu tiasa langkung ti 10 1/2 kaki, sareng henteu peryogi tanda-tanda kaduruk deui.

Determination of the material with the tunnel of FSI between the value of between 0 to 200, FSI smaller the value of material, the smaller the risk of fire. High-rise building and the corridor should be used FSI <25 materials, 25 <FSI <100 can only be used for fire protection material is not very demanding place, and FSI> 100 of the material does not meet flame retardant requirements.

 

Indéks sumebar seuneu (FSI)

Indéks Pangembangan Haseup (SDI)

Kelas 1 / Kelas A

0-25

450 max

Kelas 2 / Kelas B

26-75

450 max

Kelas 3 / Kelas C

76-200

450 max

Teu bisa diklasifikasikeun

> 200

 

5. Nyaeta ASTM E84 sarua seuneu dipeunteun?

Henteu, ASTM E84 ngajamin yén sistem henteu ngaleuwihan nilai FSI sareng SDI saatos 30 menit seuneu. Sistem anu dipeunteun seuneu tiasa nahan tahan seuneu sajam tanpa ngaleuwihan ambang FSI SDI. Hiji-hijina pilihan ngawadahan samentawis anu nyumponan ambang ieu nyaéta drywall. Ayeuna teu aya solusi wadah modular anu nyumponan standar anu dipeunteun seuneu.

Sacara umum, insulasi plastik busa sareng inti palastik busa tina rakitan anu didamel kedah diuji sareng dilabélan gaduh indéks panyebaran seuneu henteu langkung ti 75 sareng indéks haseup anu dikembangkeun henteu langkung ti 450 (Kelas B) nalika diuji dina ketebalan maksimum dimaksudkeun.


waktos pos: Sep-17-2021