• head_banner_01

Warta

  • Working Principle of foil insulation foam

    Prinsip kerja busa insulasi foil

    Panas nyaéta énergi, ngirimkeun ku tilu cara, konduksi, konvéksi, radiasi.Ngaliwatan suhu luhur pikeun mindahkeun suhu low, sarta pamustunganana ngahontal kasaimbangan dinamis suhu rata.Konduksi: Hawa mangrupakeun konduktor goréng konduksi panas.Lapisan hawa mangrupikeun bahan anu pangsaéna ...
    Maca deui
  • What is Irradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam)

    Naon Dupi Iradiated Crosslinking Polypropylene Foam (IXPP Foam)

    Kaunggulan teknis tina irradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam) Irradiated crosslinking polypropylene foam (IXPP foam) produk geus narik loba perhatian alatan stabilitas termal alus maranéhanana (suhu maksimum nepi ka 130 ℃) jeung stabilitas ukuran p...
    Maca deui
  • MEISHUO ESD foam

    MEISHUO ESD busa

    1. Beda antara busa ESD anti statik jeung conductive ESD busa IXPE conductive / busa anti statik: produk ieu extruded poliétilén atawa poliétilén dirobah sarta filler conductive jeung agén antistatic.Saatos crosslinking radiasi sareng busa suhu luhur, busa konduktif / anti statik ...
    Maca deui
  • Miehsuo successfully input the Irradiation accelerator for IXPE and IXPP foam’s irradiation.

    Miehsuo hasil input akselerator Iradiasi pikeun irradiation busa IXPE jeung IXPP.

    Wilujeng ka sadaya staf Meishuo sareng sadaya palanggan anu ngadukung bisnis Mesihuo!Warta anu saé yén Huzhou Meishuo New Material Co., Ltd. parantos suksés masang akselerator iradiasi dina pertengahan Nopémber, 2021.Sareng parantos janten input pikeun produk massal ...
    Maca deui
  • What is IIC and STC rate for flooring system?

    Naon laju IIC sareng STC pikeun sistem lantai?

    Produk insulasi sora, sapertos underlayment, biasana dianggo di apartemen, rumah sakit, sakola, hotél, gedong kantor sareng palanggan anu hoyong lantai anu langkung tenang.Bahan insulasi sora pikeun insulasi sora dampak dirancang pikeun nyerep sareng ngirangan sora anu dibangkitkeun ku léngkah-léngkah, ...
    Maca deui
  • Standards for Flammability of automotive interior materials- FMVSS 302 VS GB 8410

    Standar pikeun kaduruk bahan interior otomotif- FMVSS 302 VS GB 8410

    GB 8410: Flammability bahan interior otomotif 1) Lingkup GB 8410 mangrupikeun standar Cina anu netepkeun syarat téknis sareng metode uji pikeun kabakaran horisontal bahan interior otomotif.Éta manglaku ka penilaian bahan interior otomotif.Salaku mobil ...
    Maca deui
  • About ESD IXPE foam

    Ngeunaan busa ESD IXPE

    Naon nami lengkep ESD foam?ESD hartina ngurangan éléktrostatik, jadi ESD busa nujul kana jenis busa boga pangaruh panyalindungan éléktrostatik.Sapertos Meishuo ESD anti statik IXPE busa, sareng Meishuo ESD conductive IXPE busa.Naon tujuan panyalindungan éléktrostatik?Kusabab mesin ...
    Maca deui
  • What is XPE foam made of? And its process?

    Naon anu dijieunna tina busa XPE?Sareng prosésna?

    Busa XPE mangrupikeun jinis busa poliétilén anu dihubungkeun sacara kimiawi.Salaku busa XPE boga struktur sél katutup nu disebut foaming bebas, jadi Meishuo boga téknik ieu pikeun ngahasilkeun eta ku prosés handap: Lengkah 1: Masterbatch bahan baku béda kayaning séréal pe, foaming agén, agén warna ...
    Maca deui
  • FAQ about ASTM E84

    FAQ ngeunaan ASTM E84

    ASTM E 84: Métode tés standar pikeun ciri durukan permukaan bahan wangunan Tujuan tina uji ASTM E84 nyaéta pikeun niténan panyebaran seuneu sareng conto pikeun nangtoskeun paripolah ngaduruk relatif bahan na.Ngaliwatan uji E84, duanana Flame Spread Index (FSI) a...
    Maca deui
  • What is thermal conductivity?

    Naon konduktivitas termal?

    Naon konduktivitas termal?Konduktivitas termal nujul kana kamampuan bahan anu dipasihkeun pikeun ngalaksanakeun / mindahkeun panas.Biasana dilambangkeun ku simbol 'k' tapi bisa ogé dilambangkeun ku 'λ' jeung 'κ'.Kabalikan tina kuantitas ieu katelah résistivitas termal.Bahan kalayan kontén termal anu luhur ...
    Maca deui
  • R-value for construction application

    R-nilai pikeun aplikasi konstruksi

    R-nilai pikeun aplikasi konstruksi The Right Insulation…..ningkatkeun efisiensi énergi wangunan, ngaronjatkeun kaséhatan sarta well-mahluk sarta ngurangan émisi gas rumah kaca sarta nyadiakeun leuwih ti saukur efisiensi wangunan Mangpaat lingkungan: • wangunan akun pikeun leuwih 20% tina émisi GRK.• ...
    Maca deui
  • Shock pad underlay for artificial grass

    Shock pad underlay pikeun jukut jieunan

    Underlays busa shock Pad mindeng dipaké dina instalasi turf jieunan pikeun sababaraha alesan.Aranjeunna nyadiakeun ngarasakeun lemes underfoot tur mantuan pikeun cushion dampak lalampahan tur ragrag.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun pad shoch jukut buatan anu pangsaéna!Urang ogé nyadiakeun hidayah profésional.Inst...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2