• head_banner_01

Lambang pikeun mobil

Lambang pikeun mobil

Katerangan pondok:

Meishuo ngahasilkeun busa pe crosslinked kimiawi sarta busa pe crosslinked irradiated pikeun aplikasi béda konsumén 'di interior ucing. Busa tipe crosslinked kimiawi dijieun pikeun ékspansi lemes bisa dipaké pikeun pak emblem mobil lamun eta dihasilkeun tina pabrik. Tapi, lamun busa crosslinked irradiated ieu glued dina dua sisi, éta jadi aksésori alus keur emblem napel dina awak mobil.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Meishuo ngahasilkeun busa pe crosslinked kimiawi sarta busa pe crosslinked irradiated pikeun aplikasi béda konsumén 'di interior ucing. Busa tipe crosslinked kimiawi dijieun pikeun ékspansi lemes bisa dipaké pikeun pak emblem mobil lamun eta dihasilkeun tina pabrik. Tapi, lamun busa crosslinked irradiated ieu glued dina dua sisi, éta jadi aksésori alus keur emblem napel dina awak mobil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami