• head_banner_01

Polyolefin Foam - XPE FOAM MSX30

Polyolefin Foam - XPE FOAM MSX30

Katerangan pondok:

Naon XPE FOAM?

"X" nujul kana cross numbu

"PE" nujul kana bahan baku résin pe dénsitas low

Jadi XPE busa hartina cross-numbu PE busa


Rincian produk

Tag produk

Data Téknis

Dimekarkeun Times  30B XPE BUSA
SIFAT FISIK METODE UJI UNIT METRIK NILAI
Kapadetan - Nominal ISO 845:2006     kg/m³ 33±5
Teuas Shore Basisir C                    LX-C ° 25±5
wates ukuran Kandel Internal mm 3~15
Lebar ≤1800
Kakuatan regangan TD ISO 1798:2008   KPa ≥200
MD ≥200
Elongation di Break TD ISO 1798:2008   % ≥90
MD ≥90
Kakuatan cimata TD QB / T 1130-91 KN/m ≥1.2
MD ≥1.2
Komprési Set
(23 ℃ 24 jam)
25% ISO 1856:2000    % ≤15
 Stabilitas Dimensi(80℃,24h) TD ISO 2796:1986  % ≤±3
MD ≤±5
Nyerep cai 50% ISO 62:2008        % ≤0.3
Konduktivitas termal ISO 8302:1991       W/(mK) ≤0.04

Naon busa XPE?

XPE Busa

"X" nujul kana cross numbu
"PE" nujul kana bahan baku résin pe dénsitas low
Jadi XPE busa hartina cross-numbu PE busa

Crosslinking xpe

Naon bedana busa XPE, busa IXPE sareng busa IXPP?

Jelas, busa XPE béda sareng busa IXPE sareng busa IXPP. busa XPE ieu cross numbu ku agén. Busa IXPE sareng IXPP dikaitkeun silang sareng bahan baku busa IXPP nyaéta résin polipropilén. Ieu mangrupikeun bédana antara metode produksina.

Salaku tambahan, ketebalan maksimum busa XPE ngahontal 10 mm (lapisan tunggal) sareng tiasa dilaminasi dugi ka 60 mm. Sareng henteu aya lem nalika prosés laminating. XPE busa dilaminasi ku pemanasan. Beungeut busa rada dilebur sareng dua lapisan dihijikeun. Ku cara kieu, urang tiasa kéngingkeun bahan busa anu langkung kandel. Ku jalan kitu, beungeut bisa embossed kana pola nu tangtu nurutkeun pangabutuh béda.

Dibandingkeun busa IXPE sareng busa IXPP, busa XPE langkung mirah sabab henteu ngagaduhan prosés iradiasi.

busa XPE disebut oge busa pe.

Janten naha busa XPE?

Sababaraha prosés sapertos motong, slitting, embossing sareng tekanan ngabentuk tiasa gampang diwujudkeun pikeun busa XPE. Meishuo nawiskeun solusi bahan busa xpe kalayan rupa-rupa kapadetan, ketebalan sareng warna.

☆ 100% waterproof
☆ Struktur sél katutup
☆ Tahan ka mildew, kapang, rot jeung baktéri
☆ insulasi termal alus, konduktivitas panas low mun 0,040 W / mk
☆ insulasi sora

Busa XPE loba dipaké dina industri handap:

Interior otomotif: saluran hawa hampang, alas lantai, pita segel, bantalan kedap sora, papan ngaran pikeun mobil
● Nyarankeun tipe: MSX10, MSX15, MSX25, MSX30

Pangwangunan: Panel témbok 3D, tikar kedap sora lanté ngambang, pita napel gabungan, pangisi gabungan ékspansi,
● Nyarankeun tipe: MSX30

Bungkusan: sisipan busa, sisipan pelindung, lapisan koper
● Nyarankeun tipe: MSX25, MSX30

Pad kejut: Pad shock pikeun jukut jieunan
● Nyarankeun tipe: MSX20, MSX25, MSX30

pita: pita segel
● Nyarankeun tipe: MSX30

XPE busa disebut oge Volara, Microcell, cross-numbu poliétilén busa, XLPE busa, pe busa, LDPE busa.

Busa poliétilén anu nyambungkeun silang ngagaduhan sél anu saé pisan sareng cocog pikeun proyék-proyék anu peryogi busa anu langkung kandel. Mibanda rarasaan lemes jeung pikaresepeun sarta sipat kimiawi jeung fisik alus teuing, sahingga solusi pikaresep keur rupa-rupa aplikasi nu merlukeun bagian kandel-tutup busa busa.

Naon MEISHUO?

Meishuo mangrupakeun supplier bahan busa xpe. Kami ogé nyayogikeun busa IXPE, busa polipropilén, busa ESD sareng kami nyayogikeun jasa kamajuan pos laminasi, napel diri, slitting, embossing sareng aluminium foil coated.

☆ Visi Meishuo: Nyadiakeun dunya bahan busa anu hampang sareng nyaman;
☆ Misi Meishuo: Nyadiakeun konsumén produk anu dipercaya sareng jasa anu berharga, sareng nyangking kamungkinan pangembangan anu langkung seueur pikeun mitra;
☆ Nilai-nilai Meishuo: Karyawan mangrupikeun kakayaan anu paling hébat; ngaliwatan téhnologi jeung produk kualitas luhur, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna nyaéta ngungudag pengkuh urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami