• head_banner_01

Polyolefin Foam - XPE FOAM MSX25

Polyolefin Foam - XPE FOAM MSX25

Katerangan pondok:

Ngaran Cina lengkep XPE (IXPE) nyaéta (busa poliétilén crosslinked kimia & busa poliétilén crosslinked iradiasi). Ieu mangrupakeun jenis busa kalawan aplikasi lega tur kinerja unggul.


Rincian produk

Tag produk

Data Téknis

Dimekarkeun Times  25B
SIFAT FISIK METODE UJI UNIT METRIK NILAI
Kapadetan - Nominal ISO 845:2006     kg/m³ 40±5
Teuas Shore Basisir C                    LX-C ° 30±5
wates ukuran Kandel Internal mm 3~12
Lebar ≤1800
Kakuatan regangan TD ISO 1798:2008   KPa ≥250
MD ≥300
Elongation di Break TD ISO 1798:2008   % ≥100
MD ≥100
Kakuatan cimata TD QB / T 1130-91 KN/m ≥1.5
MD ≥1.5
Komprési Set                          

(23 ℃ 24 jam)

25% ISO 1856:2000    % ≤12
 Stabilitas Dimensi

(80℃,24h)

TD ISO 2796:1986  % ≤±3
MD ≤±4
Nyerep cai 50% ISO 62:2008        % ≤0.3
Konduktivitas termal ISO 8302:1991       W/(mK) ≤0.04

Ngaran Cina lengkep XPE (IXPE) nyaéta (busa poliétilén crosslinked kimia & busa poliétilén crosslinked iradiasi). Ieu mangrupakeun jenis busa kalawan aplikasi lega tur kinerja unggul.

Produk ieu dumasar kana LDPE (poliétilén dénsitas low) salaku bahan utama, cross dikaitkeun ku DCP (agén crosslinking), sarta bahan anyar foamed kalawan AC (agén foaming). Dina prosés produksi, bahan séjén bisa ditambahkeun pikeun ngahontal éfék modifikasi.

XPE (IXPE) nyaéta bahan busa kontinyu gaya bébas. Beungeutna lemes, sélna ditutup, mandiri, seragam, henteu nyerep, sareng bahan lemes panjangna henteu terbatas. Dibandingkeun sareng produk busa anu sami, XPE (IXPE) gaduh prestasi anu langkung saé. XPE (IXPE) ngalaksanakeun ogé dina panyalindungan lingkungan, retardant seuneu, insulasi, waterproof, Uap-bukti, nyerep shock, buffering, rebound, pelestarian panas, insulasi panas, résistansi cuaca, résistansi sepuh, résistansi kimiawi, beurat hampang, gampang processing jeung ngabentuk. , jsb XPE (IXPE) salaku bahan inti pinding jero, bungkusan luar, loba dipaké dina interiors otomotif, olahraga jeung luang, produk pariwisata, bungkusan, katirisan, konstruksi, hiasan imah, hiasan tempat umum, kitu ogé bahan sapatu, koper, gesekan, tatanén, kehutanan jeung produk akuatik, industri navigasi laut, kaulinan barudak, perawatan médis sarta sagala rupa industri kaperluan sapopoé. Potensi pasar badag ogé prospek.

fitur patali

1.Thermal insulasi: struktur gelembung bebas rupa na éféktif bisa ngurangan bursa énergi disababkeun ku convection hawa, sarta cocog pikeun nyieun pipa insulasi sarta papan insulasi. Éta ogé gaduh sipat anti kondensasi, sahingga cocog pisan pikeun bahan pelestarian panas dina lingkungan anu lembab sapertos kulkas, AC, sareng neundeun tiis.

2.Sound nyerep: kalawan nyerep sora jeung fungsi réduksi noise, cocog pikeun pamakéan dina pesawat, kandaraan kareta api, mobil, motor listrik jeung alat noise kuat sejen tur nyerep sora jeung bahan insulasi sora di lingkungan.

3.Formability --- (XPE / IXPE) boga résistansi panas kuat, ductility alus, dénsitas seragam, sarta bisa ngawujudkeun bagian jero kayaning vakum ngabentuk jeung panas mencét, ku kituna bisa dipaké dina mobil AC-conditioning cabinets évaporasi, mobil hot- ceilings mencét, jsb Bahan pikeun asesoris jeung bahan sapatu.

4.Cushioning--(XPE / IXPE) mangrupakeun busa semi-kaku nu teu leungit kinerja aslina sanggeus dampak kuat. Hal ieu lolobana dipaké dina instrumen precision, bungkusan semikonduktor jeung widang lianna. Dina waktos anu sami, éta ogé tiasa dianggo pikeun olahraga Widang produksi alat pelindung sareng produk luang.

5.Salian ti éta, XPE / IXPE ogé mibanda sipat non-toksik, euweuh bauan, résistansi kimiawi, résistansi minyak, résistansi asam, résistansi halogén sareng rupa-rupa bahan kimia anu sanés. Generasi anyar tina efisiensi tinggi, hemat energi jeung bahan ramah lingkungan bakal boga prospek ngembangkeun lega.

Pamakéan umum XPE:

A) Rupa-rupa parabot olahraga: Sapertos helm, alat pelindung, papan selancar, sapatu ski, sepatu roda, tikar, tas gunung, tas olahraga, papan ngambang, jsb.

B) interior mobil: kayaning hateup mobil, jero panto, sabudeureun alat, gasket dina lampu mobil, jeung audio mobil. Mats lanté mobil XPE jeung saterusna. busa ngabogaan plasticity alus, gandeng jeung insulasi panas anak, insulasi sora, softness jeung ciri cushioning, ayeuna bahan hiasan interior wahana canggih.

C) Kabutuhan sapopoé: alat tulis, pakakas, alat médis, bungkusan luar kosmétik sareng bahan pelindung pikeun audio kaméra. Ogé bisa dipaké salaku bahan pinding pikeun koper jeung shock-bukti bungkusan jeung bahan pinding pikeun panerapan rumah tangga, instrumen precision, barang berharga, jsb Ieu bisa dipaké dina sagala-buleud sapatu olahraga, sapatu fungsional bahan pinding.

D) AC jeung widang refrigeration: insulasi panas sarta sipat molding unggulan ogé bisa dipaké dina sagala bentuk dina conditioner hawa, kalawan penampilan geulis tur kinerja punjul. Sapertos pipa insulasi AC, insulasi panas bagian ngawangun khusus, jsb.

E) Ngawangun insulasi panas, insulasi sora jeung widang waterproof, ngambang floor insulasi sora na Geter damping Mats, floor insulasi sora na Geter damping Mats, jsb.

F) gaskets Industrial jeung produk napel husus industri, gaskets cap botol, sealing gaskets, pita busa, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami