• head_banner_01

Polyolefin Foam - XPE FOAM MSX15

Polyolefin Foam - XPE FOAM MSX15

Katerangan pondok:

Bahan busa XPE (Meishuo mangrupikeun produsén XPE, busa IXPE), didamel tina résin poliétilén dénsitas rendah ditambah agén crosslinking sareng agén foaming ngaliwatan foaming kontinyu suhu luhur. EPE (poliétilén busa fisik, katelah katun mutiara). Kakuatan tensile busa XPE langkung luhur sareng sélna langkung saé.


Rincian produk

Tag produk

Data Téknis

Dimekarkeun Times  15B
SIFAT FISIK METODE UJI UNIT METRIK NILAI
Kapadetan - Nominal ISO 845:2006     kg/m³ 66±8
Teuas Shore Basisir C                    LX-C ° 45±5
wates ukuran Kandel Internal mm 3~8
Lebar ≤1800
Kakuatan regangan TD ISO 1798:2008   KPa ≥400
MD ≥500
Elongation di Break TD ISO 1798:2008   % ≥120
MD ≥120
Kakuatan cimata TD QB / T 1130-91 KN/m ≥3
MD ≥3
Komprési Set                          

(23 ℃ 24 jam)

25% ISO 1856:2000    % ≤8
 Stabilitas Dimensi

(80℃,24h)

TD ISO 2796:1986  % ≤±1.5
MD ≤±3
Nyerep cai 50% ISO 62:2008        % ≤0.2
Konduktivitas termal ISO 8302:1991       W/(mK) ≤0,045

Bahan busa XPE (Meishuo mangrupikeun produsén XPE, busa IXPE), didamel tina résin poliétilén dénsitas rendah ditambah agén crosslinking sareng agén foaming ngaliwatan foaming kontinyu suhu luhur. EPE (poliétilén busa fisik, katelah katun mutiara). Kakuatan tensile busa XPE langkung luhur sareng sélna langkung saé.

XPE mangrupikeun bahan idéal pikeun ngawétkeun panas mobil sareng AC. Éta parantos ngembangkeun gancang dina pasar barang olahraga sareng luang dina taun-taun ayeuna, sapertos papan selancar, tikar tahan lembab, sareng tikar yoga. Éta ogé gaduh kagunaan anu tangtu dina konstruksi, sareng langkung seueur aplikasi salaku bahan tahan seuneu. Anyar-anyar ieu parantos dilarapkeun dina industri otomotif sareng bungkusan.

XPE boga struktur sél katutup non-crosslinked, ogé katelah kimia crosslinked PE, nu mangrupa bahan bungkusan ramah lingkungan. Ieu diwangun ku gelembung bebas countless dihasilkeun foaming fisik gajih poliétilén low-dénsitas. Cai mibanda loba kaunggulan kayaning cai-bukti jeung Uap-bukti, shockproof, insulasi sora, pelestarian panas, plasticity alus, kateguhan kuat, daur ulang, panyalindungan lingkungan, sarta lalawanan dampak kuat. Éta ogé gaduh résistansi kimiawi anu saé. Éta mangrupikeun pengganti idéal pikeun bahan bungkusan tradisional.

Fitur tina busa kimia XPE

a. Cushioning-semi-kaku busa, éta moal leungit kinerja aslina sanggeus dampak kuat. Hal ieu lolobana dipaké dina parabot, bungkusan semikonduktor jeung widang lianna. Dina waktos anu sami, éta ogé tiasa dianggo pikeun alat pelindung olahraga sareng luang ku cara ngamangpaatkeun kabentukna anu gampang. Wewengkon produksi suplai.

b. Résistansi panas kuat formability, ductility alus, dénsitas seragam, bisa ngawujudkeun bagian jero kayaning vakum ngabentuk na thermoforming, ku kituna bisa dipaké pikeun bagian interior jeung sapatu kayaning kabinét évaporasi AC mobil, siling panas-dipencet mobil, jsb. Aspék material.

c. Nyerep sora-Éta ngagaduhan fungsi nyerep sora sareng réduksi bising, cocog pikeun nyerep sora sareng bahan insulasi sora di lingkungan sapertos kapal terbang, kendaraan karéta api, mobil, motor listrik sareng alat-alat sora anu kuat. The cross-linking zat dihasilkeun ku irradiation ion dipaké pikeun ngarobah struktur aslina tina bahan dasar, kukituna ngabentuk jaringan-kawas struktur gelembung sél katutup bebas, sahingga permukaan produk lemes, alus teuing di resilience, sarta luhur di mékanis. kakuatan; insulasi panas sarta buktina cai, résistansi Uap Alus


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami