• head_banner_01

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP30

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP30

Katerangan pondok:

"Kuring" nujul kana irradiated

"X" nujul kana cross linking

"PP" nujul kana résin polipropilén

Jadi busa IXPP hartina irradiated cross linked busa polipropilén


Rincian produk

Tag produk

Naon busa IXPP?

"Kuring" nujul kana irradiated
"X" nujul kana cross linking
"PP" nujul kana résin polipropilén
Jadi busa IXPP hartina irradiated cross linked busa polipropilén

IXPP / PP FOAM / PPF (bahan busa polipropilén anu dikaitkeun silang iradiasi) mangrupikeun jinis bahan busa polimér énggal. Produk ieu mangrupikeun bahan busa polimér anu didamel tina résin polipropilén (PP) sareng pangisi sanésna. IXPP teu ngan boga stabilitas termal alus (nepi ka 120 ° C) jeung stabilitas dimensi produk dina suhu luhur, tapi ogé mibanda sipat mékanis alus teuing kayaning kateguhan tinggi, kakuatan tensile, sarta kakuatan dampak. Beungeut lemes IXPP, adaptasi gelombang mikro anu saé sareng perlindungan lingkungan parantos narik perhatian. Ieu bisa loba dipaké dina loba widang kayaning hiasan interior mobil, bahan wangunan, bahan bungkusan jeung saterusna.

Parameter konvensional:

Foaming sababaraha: 5--30 kali;
rubak: dina 600-2000MM
ketebalan: lapisan tunggal:
1-6 MM, ogé bisa digabungkeun kana
ketebalan 2-50 MM,
kelir ilahar dipaké: off-bodas, bodas susu

ciri patali:

1, boga résistansi panas Alus, foamed PP bisa tahan 130 ℃
2, mibanda sipat mékanis alus teuing, nyaeta kelas pangluhurna
3 diantara bahan busa plastik, boga insulasi alus, sabab struktur sél PP foamed ditutup, konduktivitas termal na moal kapangaruhan ku Uap. Kinerja insulasi termal anu alus teuing, sarta konduktivitas termal low (<0.036w/mk) bisa dijaga stably pikeun lila, ku kituna bisa dipaké salaku bahan insulasi termal canggih.
4. Salian mibanda sipat processing alus, foamed PP boga laju elongation luhur 300% dina suhu kamar; dina 120 ° C, laju elongation na malah leuwih luhur.
5. lalawanan Kimia anu pangalusna diantara sakabeh bahan busa.  
6. Gampang ngolah: Penampilan mulus, leungeun karasaeun nyaman, sél anu rupa jeung seragam, kuat sarta fléksibel, sarta éta merenah pikeun ngolah sekundér (gampang sanyawa, némpelkeun, motong, Punching, panas mencét, nyeuseup panas. ngabentuk, jsb). 

Pamakéan umum Otomotif: hateup, panel panto, rak pungkur, panel instrumen, armrests panto, témbok kénca jeung katuhu-sisi, kompartemen bagasi, floor Mats, penjaga handap luar, panel cadangan korsi, saluran AC, jsb.

Naon MEISHUO?

Meishuo mangrupakeun supplier bahan lightweight. Kami ogé nyayogikeun busa XPE, busa IXPE, busa ESD sareng kami nyayogikeun jasa tambahan tina laminasi, napel diri, slitting, embossing sareng aluminium foil coated.

☆ Visi Meishuo: Nyadiakeun dunya bahan busa anu hampang sareng nyaman;
☆ Misi Meishuo: Nyadiakeun konsumén produk anu dipercaya sareng jasa anu berharga, sareng nyangking kamungkinan pangembangan anu langkung seueur pikeun mitra;
☆ Nilai-nilai Meishuo: Karyawan mangrupikeun kakayaan anu paling hébat; ngaliwatan téhnologi jeung produk kualitas luhur, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna nyaéta ngungudag pengkuh urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami