• head_banner_01

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP20

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP20

Katerangan pondok:

Dasar résin polipropilén
Halogén bébas, gas non-toksik
Lalawanan ka suhu luhur nepi ka 120 ℃
Sél katutup
Palang numbu
Struktur sél bébas
Résistansi kana bahan kimia sapertos asam, alkali, pangleyur organik
Beungeut leueur
Sipat mékanis alus teuing


Rincian produk

Tag produk

Busa IXPP mangrupikeun jinis busa poliolefin, anu ogé disebut busa polipropilén. Éta dikaitkeun silang ku radiasi sinar éléktron.

Naon busa IXPP?

"Kuring" nujul kana irradiated
"X" nujul kana cross linking
"PP" nujul kana résin polipropilén
Jadi busa IXPP hartina irradiated cross linked busa polipropilén

Panjelasan Produk

PP busa lambar mangrupakeun jenis résin thermoplastic kalawan crystallinity tinggi na non-polaritas. Penampilan PP aslina nyaéta bodas susu, sareng bagian ipisna tembus kana sajumlah anu tangtu.

Éta gaduh résistansi anu saé pikeun kalolobaan bahan kimia domestik sareng industri. polimér éta non-hygroscopic sarta boga daya tahan uap cai alus, sarta bisa dipaké pikeun kaperluan bungkusan. IXPP gaduh résistansi dampak anu saé, boh dina suhu kamar sareng dina suhu handap -40°C. Fitur unik IXPP nyaéta kombinasi anu pas tina sababaraha variabel dasar. Éta ngahontal kasaimbangan anu saé dina pagelaran sareng gaduh stabilitas kimiawi anu saé, anu tiasa nolak kalolobaan asam, alkali, solusi organik sareng cai panas.

Data fisik jeung kimia

Titik lebur IXPP nyaeta ngeunaan 120 ℃, sarta dénsitas nyaeta 33 ~ 200 kg / m3. Cai mibanda résistansi panas alus tur lalawanan tiis, stabilitas kimiawi alus, rigidity tinggi na kateguhan, kakuatan mékanis alus, sarta stress lingkungan alus résistansi cracking.

Ngaran: Polipropilén busa / pp busa / ixpp busa / PPF
Spésifikasi produk: ketebalan x lebar x panjang 100mmX1000mmx2000mm

Fitur utama

IXPP busa téh euweuh bauan, non-toksik, silky mun kabaran, boga résistansi suhu low alus teuing (suhu pamakéan low bisa ngahontal -40 ~ -120 ℃), stabilitas kimiawi alus, sarta bisa tahan paling asam sarta alkalis, teu leyur dina pangleyur umum dina. suhu kamar, kateguhan alus (ogé cocog pikeun kondisi suhu low), stretchability alus; nyerep cai low, perméabilitas uap cai low, stabilitas kimiawi alus, kakuatan tensile, non-toksik sarta bahya.

aplikasi produk

Bagian alat médis, segel, papan motong, profil ngageser. Hal ieu loba dipaké dina kimia, mesin, kimia, kakuatan listrik, pakean, bungkusan, kadaharan jeung industri lianna.

Naon MEISHUO?

Meishuo mangrupakeun supplier bahan lightweight. Kami ogé nyayogikeun busa XPE, busa IXPE, busa ESD sareng kami nyayogikeun jasa tambahan tina laminasi, napel diri, slitting, embossing sareng aluminium foil coated.

Visi Meishuo: Nyadiakeun dunya bahan busa anu hampang sareng nyaman;
misi Meishuo urang: Nyadiakeun konsumén jeung produk dipercaya jeung jasa berharga, sarta mawa leuwih kamungkinan ngembangkeun ka mitra;
nilai Meishuo urang: Karyawan salawasna kabeungharan greatest urang; ngaliwatan téhnologi jeung produk kualitas luhur, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna nyaéta ngungudag pengkuh urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami