• head_banner_01

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP10

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP10

Katerangan pondok:

PP busa mangrupikeun jinis busa poliolefin, anu ogé disebut busa ixpp. Éta dikaitkeun silang ku radiasi sinar éléktron.


Rincian produk

Tag produk

PP busa mangrupikeun jinis busa poliolefin, anu ogé disebut busa ixpp. Éta dikaitkeun silang ku radiasi sinar éléktron.

Fitur:

Dasar résin polipropilén
Halogén bébas, gas non-toksik
Lalawanan ka suhu luhur nepi ka 120 ℃
Sél katutup
Struktur cross linking
Sél mandiri
Résistansi kana bahan kimia sapertos asam, alkali, pangleyur organik
Beungeut leueur
Sipat mékanis alus teuing


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami