• head_banner_01

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP-LEMES

Polyolefin Foam - IXPP FOAM MSP-LEMES

Katerangan pondok:

Busa polipropilén mangrupikeun jinis busa poliolefin, anu ogé disebut busa ixpp. Éta dikaitkeun silang ku radiasi sinar éléktron.
MSP-LElembut dirancang pikeun pamakéan husus dimana softness dipénta.


Rincian produk

Tag produk

Busa polipropilén mangrupikeun jinis busa poliolefin, anu ogé disebut busa ixpp. Éta dikaitkeun silang ku radiasi sinar éléktron.
MSP-LElembut dirancang pikeun pamakéan husus dimana softness dipénta.

Fitur:

Dasar résin polimér
Halogén bébas, gas non-toksik
Tahan ka suhu luhur nepi ka 120 ℃
Sél katutup
Cross linking
Struktur sél bébas
Résistansi kana bahan kimia
Beungeut leueur
Sipat mékanis alus teuing


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami