• head_banner_01

Polyolefin Foam -IXPE FOAM MSI30

Polyolefin Foam -IXPE FOAM MSI30

Katerangan pondok:

Busa IXPE dikaitkeun silang ku iradiasi. Résin poliétilén dipanaskeun sareng dibusakeun dugi ka 5 dugi ka 30 kali pikeun ngabentuk busa struktur sél mandiri anu réngsé. Ampir 100% tina sél bebas téh sél katutup sarta salila prosés foaming, hawa asup kana sél sahingga bahan busa dimekarkeun duanana dina lebar tur ketebalan.


Rincian produk

Tag produk

busa IXPE

BISA IXPE

Busa IXPE dikaitkeun silang ku iradiasi. Résin poliétilén dipanaskeun sareng dibusakeun dugi ka 5 dugi ka 30 kali pikeun ngabentuk busa struktur sél mandiri anu réngsé.
Ampir 100% tina sél bebas téh sél katutup sarta salila prosés foaming, hawa asup kana sél sahingga bahan busa dimekarkeun duanana dina lebar tur ketebalan.

333_看图王

Fitur

☆ Sipat mékanis alus teuing
☆ Gampang ngabentuk
☆ waterproof
☆ kalembaban-bukti
☆ ramah lingkungan
☆ lalawanan panas
☆ tahan seuneu
☆ permukaan lemes
☆ Shock damping
☆ fléksibel

Busa IXPE ngagaduhan seueur ciri anu sami sareng busa XLPE, sareng tiasa ningkatkeun profilna ku ngajagi permukaan Kelas A, janten bahan idéal dina produk interior otomotif sareng asesoris lantai.

Aplikasi sareng pasar busa XLPE (busa IXPE)

Busa XLPE ngalaksanakeun ogé sacara komersil salaku liner industri, bahan insulasi panas, panutup ujung konstruksi, panutup pipa, lapisan lantai sareng bantalan kejut.
Salaku disebutkeun tadi, alatan buoyancy tinggi sarta perméabilitas Uap low, busa XLPE ieu ogé ilahar dipaké dina industri cushion jeung ngambang Mats.
Aplikasi umum busa poliétilén cross-linked ngawengku:

☆ Konstruksi sareng industri rékayasa panutup pipa cai, underlayment lanté
☆ industri insulasi termal tina insulasi hateup, AC pipa insulasi, pipa insulasi
☆ Industri bungkusan sareng bantal tina baki busa buah, sisipan busa bungkusan, bantalan pelindung sareng solusi bungkusan pelindung artefak.
☆ Industri médis sareng perawatan baki busa buang dental, pad ECG, ganti baju tatu, bantalan prostétik, bantalan ortopedi, counter jahitan sareng bantalan korsi roda
☆ Industri interior otomotif bantalan shockproof mobil, panel panto waterproof, headrest, handrail panto mobil, visor panonpoé mobil, sealing tape na bumpers laut na buoys, sarta gaskets.
☆ Olahraga sareng industri luang tina waja awak, korsi kapal pribadi, ransel & tali taktak, mat yoga, tikar luar, mat maén orok, decoy busa pikeun moro.

Busa XLPE disebut oge Cross-numbu poliétilén busa, Volara, Microcell, Zotefoam, PE busa, LDPE busa, IXPE busa jeung XPE busa.
Meishuo mangrupikeun produsén busa PE. Kami ogé nyayogikeun busa LDPE, busa polipropilén, busa anti statik, busa konduktif sareng kami nyayogikeun jasa sapertos laminating, napel, slitting, embossing sareng palapis aluminium foil.
☆ Visi Meishuo: Nyadiakeun dunya bahan busa anu hampang sareng nyaman;
☆ Misi Meishuo: Nyadiakeun konsumén produk anu dipercaya sareng jasa anu berharga, sareng nyangking kamungkinan pangembangan anu langkung seueur pikeun mitra;
☆ Nilai-nilai Meishuo: Karyawan mangrupikeun kakayaan anu paling hébat; ngaliwatan téhnologi jeung produk kualitas luhur, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna nyaéta ngungudag pengkuh urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami