• head_banner_01

Polyolefin Foam -IXPE FOAM MSI25

Polyolefin Foam -IXPE FOAM MSI25

Katerangan pondok:

Busa IXPE dikembangkeun sareng diproduksi ku téknologi cross-linking sinar éléktron. Busa poliétilén disinari ku sinar éléktron, sarta dipanaskeun jeung foamed nepi ka 5 nepi ka 40 kali pikeun ngabentuk busa tinggi piring-kawas.
Busa IXPE dicirikeun ku struktur sél katutup ampir 100%, anu ngagaduhan ciri beurat hampang sareng kaku anu kuat, sareng tiasa ngalaksanakeun seueur sipat anu saé sapertos insulasi panas, bantalan, résistansi panas, sareng retardancy seuneu.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Beda antara busa poliétilén-XPE anu dikaitkeun sacara kimiawi sareng busa poliétilén-IXPE anu dihubungkeun sacara éléktronik nyaéta busa XPE nyaéta yén poliétilén sareng agén panyambung péroxida ngalaman hubungan silang dina suhu anu luhur dina tungku berbusa janten berbusa, sareng na kulit jeung sél rada kandel jeung gedé.

Busa IXPE disinari ku éléktron énergi tinggi pikeun ngabentuk jaringan silang antara molekul PE nalika prosés iradiasi akselerator éléktron. Kulit sareng sélna langkung halus sareng ukuran pori langkung alit. Dina magnification sarua, sél busa XPE kasar dina kasus sél busa IXPE, sarta dina magnification sarua jeung ketebalan, sipat mékanis jeung sipat insulasi termal busa IXPE leuwih hade tinimbang busa XPE.

Kinerja insulasi termal bahan utamana gumantung kana konduktivitas termal bahan. Nu leuwih leutik konduktivitas termal bahan, nu hadé kinerja insulasi termal bahan. Langkung ageung konduktivitas termal, langkung parah kinerja insulasi bahan. Konduktivitas termal aya hubunganana sareng rasio eusi Uap bahan, karakteristik pori, dénsitas, eusi Uap, suhu sareng faktor sanésna.

Dina suhu pamakéan sarua, konduktivitas termal busa IXPE dénsitas sarua leuwih handap tina busa XPE. Ieu alatan pangaruh pori. Nu leuwih gede ukuran pori dina bahan, nu gede konduktivitas termal. IXPE ieu cross-numbu ku radiasi dina suhu kamar, nu bisa ngadalikeun darajat cross-linking, produk anu seragam, sél anu rupa jeung rupa, ukuran pori leutik, sarta ukuran pori leutik, jadi konduktivitas termal. leutik. XPE mangrupakeun agén cross-linking anu ngalaman dékomposisi suhu luhur sarta cross-linking. Darajat cross-linking teu gampang pikeun ngadalikeun, sarta uniformity produk teu alus. Sélna langkung ageung, ukuran pori langkung ageung, sareng konduktivitas termal langkung ageung.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami