• head_banner_01

Polyolefin Foam -IXPE FOAM MSI20

Polyolefin Foam -IXPE FOAM MSI20

Katerangan pondok:

Busa IXPE dikembangkeun sareng diproduksi ku téknologi cross-linking sinar éléktron. Poliétilén ieu disinari ku sinar éléktron, sarta dipanaskeun sarta foamed nepi ka 5 nepi ka 40 kali pikeun ngabentuk busa tinggi piring-kawas.
Busa IXPE dicirikeun ku struktur sél katutup ampir 100%, anu ngagaduhan ciri beurat hampang sareng kaku anu kuat, sareng tiasa ngalaksanakeun seueur sipat anu saé sapertos insulasi panas, bantalan, résistansi panas, sareng retardancy seuneu.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Bahan IXPE busa poliétilén anu dikaitkeun sacara kimiawi (coil) anu diproduksi ku Meishuo didamel tina poliétilén dénsitas rendah (LDPE) salaku bahan baku utama, nambihan rupa-rupa bahan baku sapertos agén busa AC. IXPE nyaéta bahan busa sél katutup. Téknologi processing ngawengku Pergaulan, ngolah, ngabentuk, industri éléktron akselerator perlakuan irradiation, foaming, shaping, pos-processing, jsb Cai mibanda sipat fisik jeung mékanis, penampilan geulis, rarasaan leungeun nyaman, jeung processing termal punjul.

Ngaran produk: ixpe busa
Produk r-nilai: 0,038W / mk
ketebalan produk: 0,5 ~ 10 mm
Dénsitas produk: 30 ~ 200 kg / m3

pamakéan produk:

(1) Médan bungkusan: panerapan éléktronik, komponén, parabot rumah tangga jeung panyalindungan nungtut séjén sarta bahan bungkusan

(2) Widang kandaraan: bahan anu digunakeun dina hiasan interior mobil, siling, panel instrumen, papan shading, cooler, lantai, jsb.

(3) Budaya, olahraga, jeung rupa-rupa barang: bahan pangajaran sakola, kaulinan barudak, tikar olahraga, surfboards, jaket hirup ngojay, floats jeung bahan cushioning; tilelep dapur, tikar, panutup mandi, selop, topi, jsb.

(4) Bahan insulasi termalpikeun cooling jeung mesin kamar pemanasan, bak cai, jeung waduk; bahan insulasi termal pikeun AC jeung AC, jsb.

(5) Dina widang konstruksi jeung rékayasa sipil, busa underlay, hateup jeung témbok insulasi panas, pelestarian panas, buffering, anti kondensasi, anti leakage, bahan anti korosi; rupa-rupa bahan dasar pikeun konstruksi sipil; anti freeze, bahan cushioning anti Geter; hiasan interior, wallpaper, kasur Bahan, jsb.

Naon Meishuo?

Meishuo mangrupikeun produsén busa ixpe ogé eksportir busa ixpe.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami