• head_banner_01

Polyolefin Foam - IXPE FOAM MSI15

Polyolefin Foam - IXPE FOAM MSI15

Katerangan pondok:

"Kuring" nujul kana irradiated

"X" nujul kana cross linking

"PE" nujul kana résin poliétilén

Jadi busa IXPE hartina irradiated cross linked busa poliétilén


Rincian produk

Tag produk

Naon bedana busa IXPE, busa XPE sareng busa IXPP?

Jelas, busa IXPE béda sareng busa XPE sareng busa IXPP. busa XPE ieu cross numbu ku agén. Busa IXPP ogé diradiasi tapi bahan bakuna résin polipropilén. Ieu bédana kamajuan produksi.
Sajaba ti éta, busa IXPE boga kinerja hadé dina smoothness jeung elongation. Ketebalan minimum busa IXPE ngahontal 0,1 mm, sedengkeun busa XPE nyaéta 3 mm.
Dibandingkeun sareng busa XPE sareng busa IXPE, busa IXPP gaduh résistansi panas sareng sipat mékanis anu langkung saé.

Janten naha busa IXPE?

Rupa-rupa prosés sapertos motong, slitting, embossing sareng tekanan ngabentuk tiasa gampang diwujudkeun. Meishuo nawiskeun solusi bahan busa kalayan rupa-rupa kapadetan, ketebalan sareng warna.

☆ Sipat alus teuing
☆ insulasi panas
☆ waterproof
☆ buktina lembab
☆ ramah lingkungan
☆ lalawanan panas
☆ tahan seuneu
☆ permukaan lemes
☆ Nyerep shock
☆ fléksibel

Busa IXPE loba dipaké dina industri handap, nu boga syarat ketat tina beungeut cai, ketebalan uniformity sarta retardansi seuneu.

Asesoris flooring: underlayment floor, underlay SPC WPC PVC, underlayment soundproof, underlay waterproof
☆ Jenis nyarankeun: MSI10, MSI15, MSI30, MSP30
Interior otomotif: panel panto waterproof, saluran hawa lightweight, gasket audio mobil, headrest
☆ Jenis nyarankeun: MSI15, MSI20, MSI25, MSI 30
Bungkusan: sisipan busa kotak kado, baki busa buah, sisipan pelindung alat médis, liner cap
☆ Jenis nyarankeun: MSI10, MSI25, MSI30
Médis jeung perawatan: Alas ECG, baki busa sekali pakai dental, balutan tatu, bantalan prostétik, bantalan ortopedi
☆ Jenis nyarankeun: MSI10, MSI15, MSI30
pita: pita busa ipis éléktronik, pita sealing
☆ Jenis nyarankeun: MSI10, MSI15
Pangwangunan: pipa AC,
☆ Jenis nyarankeun: MSI30

IXPE busa disebut oge Volara, Microcell, cross-numbu poliétilén busa, XLPE busa, PE busa, LDPE busa.

Naon MEISHUO?

Meishuo mangrupakeun supplier bahan busa. Kami ogé nyayogikeun busa XPE, busa IXPP, busa anti statik, busa konduktif sareng kami nyayogikeun jasa kamajuan pos laminasi, napel diri, slitting, embossing sareng aluminium foil coated.

☆ Visi Meishuo: Nyadiakeun dunya bahan busa anu hampang sareng nyaman;
☆ Misi Meishuo: Nyadiakeun konsumén produk anu dipercaya sareng jasa anu berharga, sareng nyangking kamungkinan pangembangan anu langkung seueur pikeun mitra;
☆ Nilai-nilai Meishuo: Karyawan mangrupikeun kakayaan anu paling hébat; ngaliwatan téhnologi jeung produk kualitas luhur, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna nyaéta ngungudag pengkuh urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami