• head_banner_01

Polyolefin Foam - IXPE FOAM MSI10

Polyolefin Foam - IXPE FOAM MSI10

Katerangan pondok:

Busa IXPE ngagaduhan struktur sél katutup ampir 100% sareng beuratna hampang.

Rupa-rupa prosés sapertos motong, stamping, sareng tekanan ngabentuk tiasa gampang diwujudkeun. Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa widang kayaning bahan interior otomotif, bahan dasar wangunan, bahan insulasi AC kana bahan pipa, industri bungkusan / logistik, industri insulasi, olahraga / barang sapopoé, médis, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Naon busa IXPE?

Busa IXPE dikaitkeun silang ku téknologi sinar éléktron. Poliétilén dipanaskeun sareng dibuih dugi ka 5 dugi ka 40 kali pikeun ngabentuk busa anu berprestasi tinggi.

Busa IXPE ngagaduhan struktur sél katutup ampir 100% sareng beuratna hampang.
Rupa-rupa prosés sapertos motong, stamping, sareng tekanan ngabentuk tiasa gampang diwujudkeun. Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa widang kayaning bahan interior otomotif, bahan dasar wangunan, bahan insulasi AC kana bahan pipa, industri bungkusan / logistik, industri insulasi, olahraga / barang sapopoé, médis, jsb.

☆ Sipat alus teuing
☆ insulasi panas
☆ waterproof
☆ buktina lembab
☆ ramah lingkungan
☆ lalawanan panas
☆ tahan seuneu
☆ permukaan lemes
☆ Nyerep shock
☆ fléksibel

Busa IXPE ngagaduhan seueur ciri anu sami sareng busa poliétilén, sareng tiasa ningkatkeun profilna ku ngajagi permukaan Kelas A, janten bahan idéal dina bungkusan & produk bantal sareng produk médis & perawatan.
Busa poliétilén cross-linked sareng sababaraha aplikasi anu paling umum:

Aplikasi sareng pasar busa poliétilén sél katutup cross-linked

Busa IXPE ngalaksanakeun ogé sacara komersil salaku gasket industri, bahan insulasi termal, sambungan ékspansi konstruksi, lantai dasar sareng interior otomotif.
Salaku disebutkeun tadi, alatan buoyancy tinggi sarta perméabilitas Uap low, cross-numbu poliétilén busa ogé ilahar dipaké dina industri bungkusan jeung cai ngambang Mats.
Aplikasi umum busa poliétilén cross-linked ngawengku:

Industri konstruksi sareng rékayasa tina panutup pipa cai, underlayment lantai
Industri insulasi termal tina insulasi hateup, pipa insulasi AC, insulasi pipa
Industri bungkusan sareng bantal tina baki busa buah, sisipan busa bungkusan, bantalan pelindung sareng solusi bungkusan pelindung artefak.
Industri médis sarta perawatan baki busa pakai buang dental, bantalan ECG, pembalut luka, bantalan prostétik, bantalan ortopedi, loket jahitan dan bantalan kursi roda
Industri interior otomotif tina bantalan shockproof mobil, panel panto waterproof, headrest, handrail panto mobil, visor panonpoé mobil, sealing tape na bumpers laut na buoys, sarta gaskets.
Olahraga sarta industri luang tina armor awak, korsi kapal pribadi, ransel & tali taktak, yoga mat, outdoor mat, orok play mat, busa decoy pikeun moro.
Ciri utama busa poliétilén cross-numbu
Cross-linked poliétilén busa disebut oge Volara, Microcell, Zotefoam, XLPE busa, PE busa, LDPE busa, IXPE busa jeung XPE busa.

Meishuo mangrupikeun produsén bahan busa. Kami ogé nyayogikeun busa XPE, busa IXPP, busa anti statik, busa konduktif sareng kami nyayogikeun jasa kamajuan pos laminasi, napel diri, slitting, embossing sareng aluminium foil coated.
☆ Visi Meishuo: Nyadiakeun dunya bahan busa anu hampang sareng nyaman;
☆ Misi Meishuo: Nyadiakeun konsumén produk anu dipercaya sareng jasa anu berharga, sareng nyangking kamungkinan pangembangan anu langkung seueur pikeun mitra;
☆ Nilai-nilai Meishuo: Karyawan mangrupikeun kakayaan anu paling hébat; ngaliwatan téhnologi jeung produk kualitas luhur, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna nyaéta ngungudag pengkuh urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami