• head_banner_01

Poliolefin Foam - IXPE FOAM MSI05

Poliolefin Foam - IXPE FOAM MSI05

Katerangan pondok:

Busa IXPE dikembangkeun sareng diproduksi ku téknologi cross-linking sinar éléktron. Poliétilén ieu disinari ku sinar éléktron, sarta dipanaskeun sarta foamed nepi ka 5 nepi ka 40 kali pikeun ngabentuk busa tinggi piring-kawas.
Busa IXPE dicirikeun ku struktur sél katutup ampir 100%, anu ngagaduhan ciri beurat hampang sareng kaku anu kuat, sareng tiasa ngalaksanakeun seueur sipat anu saé sapertos insulasi panas, bantalan, résistansi panas, sareng retardancy seuneu.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Busa IXPE dikembangkeun sareng diproduksi ku téknologi cross-linking sinar éléktron. Poliétilén ieu disinari ku sinar éléktron, sarta dipanaskeun sarta foamed nepi ka 5 nepi ka 40 kali pikeun ngabentuk busa tinggi piring-kawas.
Busa IXPE dicirikeun ku struktur sél katutup ampir 100%, anu ngagaduhan ciri beurat hampang sareng kaku anu kuat, sareng tiasa ngalaksanakeun seueur sipat anu saé sapertos insulasi panas, bantalan, résistansi panas, sareng retardancy seuneu.
Rupa-rupa prosés sapertos motong, stamping, sareng tekanan ngabentuk tiasa gampang diwujudkeun. Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa widang kayaning bahan interior otomotif, bahan dasar wangunan, bahan insulasi AC kana bahan pipa, industri bungkusan / logistik, industri insulasi, olahraga / barang sapopoé, médis, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami