• head_banner_01

Konduktif ESD FOAM MSCD 25

Konduktif ESD FOAM MSCD 25

Katerangan pondok:

nilai lalawanan permukaan tina ESD busa

● 10^3 nepi ka 10^5  busa konduktif
● 10^3 nepi ka 10^10 Busa anti statik

 

Busa konduktif tiasa sacara otomatis ngaleupaskeun muatan sareng éta langkung cocog pikeun produk éléktronik sénsitip éléktrostatik tinggi.

Kusabab bédana nilai lalawanan, busa conductive nyaeta kirang ti listrik statik tina busa anti statik.


Rincian produk

Tag produk

katalog download

Busa konduktif sareng busa anti statik gaduh fitur ieu:

Barang

Busa konduktif

Busa anti statik

Warna

Hideung, bodas atawa ngaropéa

Résistansi permukaan

103-105Ω

106-109Ω

Résistansi volume

103-105Ω·cm

106-109Ω·cm

Tegangan Gesekan

<100V

Fitur:

● Panas insulated
● Sora insulated
● Bébas tina korosi kimiawi
● Taya korosi kana komponén tur bungkusan
● kinerja processing sekundér Good
● Gampang pikeun ngabentuk jeung compressive
● lalawanan maké alus
● cushioning alus teuing jeung kinerja nyerep shock
● Sél katutup bebas jeung rupa

Busa konduktif & Anti statik IXPE:

Busa konduktif (ESD FOAM)

● Bahan atah: poliétilén (LDPE), pangisi konduktif sareng agén antistatik
● Kamajuan produksi: Pergaulan master batchers - Tonjolan - Radiasi (cross linking) - Suhu High Foaming
● Fitur: Perlindungan lingkungan | Gampang pikeun ngolah molding sekundér | Waterproof | conductive permanén atawa anti statik

Ku cara kieu, urang tiasa nampi permanén busa konduktif & antistatik (ESD FOAM) kalawan permukaan lemes. Résistansi tinabusa conductive nyaéta 10^3 Ω - 10^5 Ω.

Konduktivitas & kinerja anti statik teu kapangaruhan ku kalembaban lingkungan.

ESD busa idéal dipaké dina aplikasi di handap ieu:

● produksi layar LCD
● telepon sélulér Assembly Line
● terminal 3G
● Komputer
● Komputer notebook
● komponén optoeléktronik
● elehan workshop dewan PCB
● produk éléktronik anu rawan listrik statik salila angkutan

Busa anti statik sarua jeung résistansi anu kacida gedéna, kalawan konduktivitas pisan lemah, téoritis tearing kakuatan leuwih hade tinimbang busa conductive.

Nilai résistansi busa Anti statik sareng busa konduktif ngagaduhan kisaran:

● 10^3 nepi ka 10^5 busa konduktif
● 10^3 nepi ka 10^10 Busa anti statik

busa konduktif jeung busa anti statik duanana milik ESD BUSA. Alatan bédana nilai lalawanan, satengah hirup statik busa conductive pondok batan busa anti statik, sarta tegangan statik busa conductive ogé leuwih leutik batan anti statik; tapi duanana otomatis bisa ngaleupaskeun biaya. Busa anti statik nyaéta ngabubarkeun poténsi listrik anu dibangkitkeun nalika penanganan produk kana busa sareng salajengna ngirangan bahaya éléktrostatik.

Numutkeun tegangan ngarecahna produk béda jeung lingkungan gawé, muatan dissipation tina busa anti statik leuwih laun tur leuwih cocog pikeun precision stroke leutik. Pikeun produk éléktronik kalayan tegangan ngarecahna tinggi, busa conductive boga dissipation muatan gancang, nu cocog pikeun tegangan ngarecahna tinggi atawa perlu dissipate muatan gancang.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • Édit Katalog-ESD ixpe busa
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami