• head_banner_01

Anti statik ESD busa MSAS25

Anti statik ESD busa MSAS25

Katerangan pondok:

ESD busa

● 10^3 Ω nepi ka 10^10 Ω – Busa anti statik

● 10^3 Ω nepi ka 10^5 Ω - Busa konduktif

 

Fitur:

● waterproof

● Permanén anti statik

 

Busa anti statik mangrupakeun tipe has ESD busa. Hal ieu dirarancang pikeun ngajaga komponén listrik tina karusakan éléktrostatik, khususna pikeun layar OLED sareng layar LCD.


Rincian produk

Tag produk

katalog download

bubuka produk:

Barang

Busa konduktif

Busa anti statik

Warna

Hideung, bodas atawa ngaropéa

Résistansi permukaan

103-105Ω

106-1010Ω

Résistansi volume

103-105Ω·cm

106-1010Ω·cm

Tegangan Gesekan

<100V

 

Busa anti statikdijieun ku téhnologi foaming bahan polimér bahan baku komposit, sarta diaméter foaming nyaeta simetris, lemes, sarta rada malleable. Sebaran seragam tina busa conductive tiasa ngajaga pin alat. Salaku tambahan, éta gaduh résistansi korosi sareng mangrupikeun bahan idéal pikeun alat panyimpen jangka panjang. Produksi jeung ngolah busa anti statik nyaéta pikeun sanyawa karbon jeung-tekanan tinggi poliétilén, ngalaman kimia cross-linking jeung foaming, nyieun busa conductive bahan polimér.

résistansi permukaan tina busa anti statik: 10^6 Ω - 10^10 Ω.

 

Konduktivitas listrik tina ESD BUSA cocog pikeun:

panyalindungan kaamanan induksi éléktrostatik | alat bahan photoelectric | alat téhnologi microelectronic | Komputer éléktronik chip sirkuit terpadu |

monitor LCD | TV LCD | Copiers laser | printer-speed tinggi | Parabot komunikasi | Satelit Bahan bungkusan idéal pikeun komunikasi | Alat médis, jsb.

Busa anti statik bisa dipaké dina industri manufaktur konci nu nyandak produk éléktronik salaku harti na,

● Handphone,
● Kaméra,
● AC sentral,
● Komputer,
● komponén Wlectronic,
● parabot audio profésional, jsb.

Salaku tambahan, ESD BUSA ogé ngagaduhan fitur cetakan komposit anu saé,

● Balik busa pita dua sisi,
● Digabungkeun jeung wiping lawon, lawon non-anyaman, Eva jeung produk lianna,
● Desain pola tinta percetakan layar jero, produksi jeung ngolah.


  • saméméhna:
  • Teras:

    • Katalog-ESD ixpe busa
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami