• banner

Médis & perawatan

Bahan busa Meishuo dianggo dina daérah palayanan kaséhatan sareng karaharjaan, sapertos produk asuhan, baki disposable dental, pad ECG sareng ganti baju. Busa Meishuo dianggap bahan idéal pikeun médis sarta Saniter nu datang kana kontak jeung interior jeung exterior awak organik.