• head_banner_01

Lapisan koper

Katerangan pondok:

Meishuo nawiskeun anjeun solusi bungkusan canggih sareng busa poliétilén anu dihubungkeun sél sél katutup kami. Ieu mangrupikeun bahan ingetan anu hampang sareng endah pikeun ngamankeun barang tina geter, setrum sareng listrik teu aktip. Sarta eta bisa motong sarta éféktif squeezed atawa vakum ngawangun kana wangun dasar atawa kompléks.


Rincian produk

Tag produk

baki busa ESD

Meishuo nawiskeun anjeun solusi bungkusan canggih sareng busa poliétilén anu dihubungkeun sél sél katutup kami. Ieu mangrupikeun bahan ingetan anu hampang sareng endah pikeun ngamankeun barang tina geter, setrum sareng listrik teu aktip. Sarta eta bisa motong sarta éféktif squeezed atawa vakum ngawangun kana wangun dasar atawa kompléks.

Produk:
Lapisan koper poliolefin hampang

Fitur:
1. beurat hampang
2. réduksi Geter jeung shock damping
3. scratch-tahan
4. katingal canggih tur utilization siklik

Aplikasi:
Lapisan koper
Bungkusan pikeun polywood
Panutup panyalindungan pikeun alat listrik kulawarga
Head Liner Protection bisi pikeun torek, observasi jeung wellspring kalam
Lawon panyalindungan pikeun gelas sareng tuangeun
Bahan bantal pikeun transportasi & alat terapi
Bantal sudut


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami