• banner

IXPP Busa

bubuka: Aya rupa-rupa jinis busa sareng masing-masing gaduh sipat anu unik. Kalayan pilihan produk busa polipropilén kami, kéngingkeun pilihan dina bahan awét ieu pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun kalayan gampang sareng presisi. Dijieunna janten awét sareng awét, busa sél katutup ieu nawiskeun kateguhan anu dipercaya sareng umur panjang berkat desain sareng sifat bahan. Éta tiasa dianggo dina sauntuyan aplikasi sareng tujuan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun. Pilihan busa anu kuat sareng tahan banting ieu cocog pikeun aplikasi anu nyerep shock sabab éta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngirangan geter. Éta cocog pisan pikeun tujuan bahan interior otomotif kusabab kanyataan ieu sareng saé pikeun tujuan pencerahan sareng réduksi bising. Busa polipropilén disebut ogé busa IXPP atanapi busa pp.
ciri: ☆ Ringan-beurat ☆ Pangurangan bising ☆ Langkung gampang dibentuk sareng kabentuk ☆ Résistansi ka suhu luhur dugi ka 120 ℃ ☆ Sél Tertutup ☆ Palang ☆ Struktur sél mandiri ☆ Résistansi kana bahan kimia sapertos asam, alkali, pangleyur organik ☆ Permukaan lemes ☆ Sipat mékanis alus teuing