• head_banner_01

IXPP lanté underlayment

IXPP lanté underlayment

Katerangan pondok:

IXPP foam Floor underlayment mangrupikeun panghalang Kelembapan Underlayment akustik berprestasi tinggi pikeun dianggo dina aplikasi lantai padumukan sareng komérsial. Salaku bagian tina séri lantai dasar kami, underlayment lantai busa polipropilén Crosslinked mangrupikeun pilihan idéal pikeun sabagéan ageung pamasangan lantai kayu keras Laminate Engineered sareng Solid. Underlayment busa IXPP pikeun lantai tiasa dianggo dina ngambang, Nail down, sareng pamasangan lem ganda. Sadia duanana mibanda tur tanpa pre-cut dina small ngagugulung.


Rincian produk

Tag produk

IXPP foam Floor underlayment mangrupikeun panghalang Kelembapan Underlayment akustik berprestasi tinggi pikeun dianggo dina aplikasi lantai padumukan sareng komérsial. Salaku bagian tina séri lantai dasar kami, underlayment lantai busa polipropilén Crosslinked mangrupikeun pilihan idéal pikeun sabagéan ageung pamasangan lantai kayu keras Laminate Engineered sareng Solid. Underlayment busa IXPP pikeun lantai tiasa dianggo dina ngambang, Nail down, sareng pamasangan lem ganda. Sadia duanana kalawan jeung tanpa pre-cut dina roll leutik.

Kauntungannana underlayment busa IXPP

PROTEKSI akustik punjul
Underlayment busa IXPP bisa nyadiakeun luar biasa ngaliwatan lanté jeung footfall panyalindungan noise, sarta eta leuwih hade tinimbang standar kode wangunan seragam '.

PANGGUNGJANG ELEMBURAN
Underlayment busa IXPP mangrupikeun panghalang lembab anu diwangun, sareng henteu aya pilem tambahan anu diperyogikeun

KANYAMANAN
Underlayment busa IXPP nambihan nilai R kana lanté anu tiis, ku kituna ogé tiasa cocog pikeun dianggo kalayan lantai panas anu radian pikeun ngabantosan ngaleungitkeun imperfections subfloor minor sareng ngabantosan nyayogikeun permukaan leumpang anu nyaman

DURABILITY
Busa polipropilén crosslinked gaduh kakuatan komprési anu luar biasa pikeun ngajagi sistem lantai anjeun tibatan lapisan busa IXPE biasa.

RAHMAH LINGKUNGAN
Dur kana bahan baku polipropilén, underlayment busa IXPP pinuh recyclable tur ramah lingkungan, sagigireun éta kapang jeung mildew tahan.

APLIKASI
Underlayment busa IXPP disarankeun pikeun pamasangan lanté padumukan sareng komérsial, ku kituna anjeun tiasa ngaraosan nyaman sareng lumayan di bumi sareng tempat damel saatos dianggo.

SISTEM LANTAI
Laminate / Rekayasa / Sistem lantai Hardwood padet sadayana cocog pikeun nganggo lapisan busa IXPP salaku busa IXPP.

METODE INSTALASI
Ngambang, paku ka handap, lem ganda ka handap mangrupikeun metode pamasangan utama di pasar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami