• banner
Busa poliétilén anu dikaitkeun sél katutup anu diproduksi ku Meishou biasana dilapis ku aluminium foil bertulang dina sisi tunggal atanapi ganda pikeun nyumponan syarat insulasi termal para nasabah, sareng struktur "sandwich" ogé populér anu diwangun ku busa, aluminium foil sareng diri- tonggong napel.
Fitur: 1. Eco-friendly jeung insulasi termal éféktif 2. Closed-sél struktur busa 3. Résistansi kimiawi (natrium, silika, fluorida, klorida, jsb.) 4. Anti baktéri & antifungal 5. Tingkat émisi VOC low (<4μg/m2 / jam dina 24 jam) 6. Résistansi mékanis alus teuing 7. Nyerep sora 8. Permeance uap cai low (0 perms) - kedap cai alatan pre-dilarapkeun Aluminium foil
Aplikasi: 1. Pipa diaméterna badag (lembar dipaké pikeun gaganti tabung) 2. Saluran ventilasi 3. Tangki jeung waduk 4. Kandaraan 5. Parabot mékanis 6. Hateup imah / hateup wangunan logam 7. Kandang unggas