• head_banner_01

Hat liner

Katerangan pondok:

Lapisan topi busa PE tiasa ngabantosan bentuk anu langkung saé pikeun topi profil rendah. Sareng ogé tiasa nyerep Késang sareng ngajaga kesang tina panon atanapi gelas anjeun.

Pencegahan Noda Késang: Ngabantosan nyegah noda kesang dina headwear anjeun. Ngajaga topi langkung bersih langkung lami.
Taya Téhnologi Aroma: Ngurangan bau.
Nyaman: Ipis, lemes sareng hampang.
Hypoallergenic


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

Lapisan topi busa PE tiasa ngabantosan bentuk anu langkung saé pikeun topi profil rendah. Sareng ogé tiasa nyerep Késang sareng ngajaga kesang tina panon atanapi gelas anjeun.

Pencegahan Noda Késang: Ngabantosan nyegah noda kesang dina headwear anjeun. Ngajaga topi langkung bersih langkung lami.
Taya Téhnologi Aroma: Ngurangan bau.
Nyaman: Ipis, lemes sareng hampang.
Hypoallergenic

a-guide-to-the-parts


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami