• head_banner_01

Baking busa buah

Baking busa buah

Katerangan pondok:

Meishuo nawiskeun anjeun solusi bungkusan canggih sareng busa poliétilén anu dikaitkeun sél sél katutup kami, tujuanana pikeun nyayogikeun panyalindungan anu tahan-panjang tina geter sareng shock nalika pengiriman, penanganan sareng neundeun dina prosés.


Rincian produk

Tag produk

Baking busa buah

Produk:
Baki busa buah poliétilén cross-linked

Fitur:
1. beurat hampang
2. Ngurangan Geter jeung shock
3. Tahan ka scratch
4. katingal canggih tur utilization siklik

Aplikasi:
1. baki busa strawberry
2. baki busa buah beri biru
3. baki busa apal
4. baki busa jeruk
5. baki busa panyalindungan endog


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami