• head_banner_01

Tikar lipat

Katerangan pondok:

Tikar Lipat
Meoshuo nyadiakeun insulasi dampak dénsitas luhur busa pe. Kami nyayogikeun bahan busa pikeun ngadamel tikar olahraga anu luar biasa.


Rincian produk

Tag produk

Tikar Lipat
Meoshuo nyadiakeun insulasi dampak dénsitas luhur busa pe. Kami nyayogikeun bahan busa pikeun ngadamel tikar olahraga anu luar biasa.

Pamakéan:

Bisa dipaké pikeun olahraga outdoor sarta piknik.
Dua facets sadia, élastisitas bener.
Gerakan anu fleksibel sareng nyerep dampak
Enteng
gampang dilaksanakeun
Ketebalan: 5mm 10mm
Ukuran: 190*60*10 cm, 38*27*10 cm, 38*28*8 cm
Warna: sababaraha
Kustomisasi sayogi.
Rincian bahan:
MSX30


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami