• head_banner_01

Dasar busa

Katerangan pondok:

Iradiasi crosslinking underlay pikeun flooring vinyl sakumaha ogé pikeun pamakéan handapeun flooring kai sarta panels lanté nyadiakeun imah insulasi sora hadé tur kirang noise shock ti tatanggana nalika aranjeunna leumpang di heels tinggi. Busa IXPE modern underlay bisa langsung iklas handapeun flooring nalika instalasi di roll leutik, tipe séjén, produsén ogé tos laminated busa IXPE handapeun panel flooring pikeun ngaronjatkeun anti dieunakeun lapisan ngajaga fasteners refined tina panels vinyl nuju karuksakan. Busa Meishuo nyayogikeun duanana jinis.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Underlayment busa lantai Meishuo mangrupikeun lapisan dasar anu diproduksi ku ngagunakeun busa mikrosélular poliétilén sél katutup. Busa IXPE (Irradiated Cross-linked polyethylene) nyaéta bahan polimér kalayan insulasi termal anu saé, nyerep sora, sareng sipat tahan uap.

Iradiasi crosslinking underlay pikeun flooring vinyl sakumaha ogé pikeun pamakéan handapeun flooring kai sarta panels lanté nyadiakeun imah insulasi sora hadé tur kirang noise shock ti tatanggana nalika aranjeunna leumpang di heels tinggi. Busa IXPE modern underlay bisa langsung iklas handapeun flooring nalika instalasi di roll leutik, tipe séjén, produsén ogé pre-laminated busa IXPE handapeun panel flooring pikeun ngaronjatkeun lapisan anti dieunakeun ngajaga fasteners refined tina panels vinyl nuju karuksakan. Meishuo busa suplai duanana jenis.

Kaunggulan

panyalindungan akustik alus teuing

Nyadiakeun panyalindungan noise ngaliwatan-the-floor alus teuing jeung footfall

Ngalangkungan sarat pikeun Kode Gedong Seragam

 ● panyalindungan Uap alus teuing

Alus diwangun-di panghalang Uap

Taya pilem tambahan diperlukeun

Ngalangkungan standar industri

● KANYAMANAN

Nambahkeun R-nilai ka lanté chilly

Cocog sareng dianggo sareng lantai panas anu radian

Ngabantosan ngaleungitkeun imperfections subfloor minor sarta nyadiakeun permukaan leumpang nyaman

● DURABILITY

Ciri komprési anu saé ngabantosan ngajaga integritas sistem lantai anjeun

● RAHMAH LINGKUNGAN

Pinuh didaur ulang

Kapang jeung mildew tahan

● APLIKASI

Disarankeun pikeun pamasangan lantai padumukan sareng komérsial

● SISTEM LANTAI

Pikeun dianggo dina laminate / Direkayasa / sistem lantai Hardwood padet

● METODE INSTALASI

Ngambang / Paku Turun / Ganda lem handap


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami